Meny

Projektledare verksamhetsutveckling bygg

Lediga jobb
Lidl, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
26 augusti 2018

Projektledare verksamhetsutveckling bygg

Många känner till att Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln inte bara i Sverige utan även internationellt, men färre känner till att vi även är en stor fastighetsägare. Lidl finns idag i 29 länder med mer än 10 000 butiker, I Sverige har vi ca 170 butiker, siktet är inställt på 200 butiker år 2020. Inom fastighetsområdet har Lidl Sverige fokus på hållbarhet och samhällsansvar. Det innebär bl.a. att vi är den enda livsmedelskedjan i Sverige som klimatkompenserar för hela den svenska verksamheten och butiken i Växjö vann priset världens grönaste nya handelsbyggnad på BREEAM Awards 2017.

 Fastighetsavdelningens uppgift är att genom ansvarsfull etablering, byggnation och förvaltning stötta Lidl Sveriges övergripande affärsidé om att jobba smart och långsiktigt hållbart. Verksamheten är uppdelad i fyra regioner som utgår från Örebro, Malmö, Göteborg och Stockholm och det är till vår centrala fastighetsavdelning i Stockholm vi nu söker en projektledare.

Din roll

Projektledarens huvudsakliga uppgift är att vara ett stöd och ge samtliga byggprojektledare i landet rätt förutsättningar för att driva sina byggprojekt. Du driver vår externa konsultgrupp beståendes av arkitekter, konstruktörer och övriga tekniska discipliner, samordnar interna projektgrupper, hanterar och förbättrar vårt verksamhetssystem och ser till att Lidls fastighetsavdelning följer det senaste regelverket inom byggbranschen.

Likaså är en viktig del av ditt arbete att hantera våra riksavtal, genomföra upphandlingar samt informera och sätta ihop utbildningar till våra operativa byggprojektledare. Du kommer också att hantera externa kontakter som leverantörer och följa upp våra mål rörande kvalitét och tider i byggproduktionen.

Arbetet passar dig som har erfarenhet från byggledning, projektering och/eller entreprenadföretag och som trivs med att arbeta självständigt, i högt tempo samt med ett stort antal varierande uppgifter. Hos oss får du helt enkelt möjlighet att ta ansvar,  goda karriärmöjligheter och arbeta i ett härligt och motiverande team.

Din bakgrund

Du har högskoleutbildning med inriktning mot bygg/fastighet eller erhållit motsvarande kompetens genom flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet. Som person är du strukturerad, noggrann och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga. Du har lätt för att samarbeta med andra människor men kan samtidigt arbeta självständigt och fatta egna beslut. Att du har ett coachande förhållningssätt där du får byggprojektledarna att bli motiverade och utvecklas ser vi som en viktig tillgång.  Du har en stark kommunikationsförmåga och uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift och vi ser tyska kunskaper som meriterande. B-körkort är ett krav.

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök här”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast 26 augusti 2018. Vid fackliga frågor kontakta Unionens arbetsplatsombud; unionenklubb_hk@lidl.se. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion via vår växel på tfn 08-55 55 70 00.

Arbetsgivare

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer här om hur vi hanterar personuppgifter och cookies. Här hittar du mer information om GDPR.