Meny

Kundansvarig inom bygg

Lediga jobb
ABA, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
31 oktober 2018

Kundansvarig inom bygg

Kundansvarig inom bygg sökes
ABA är ett välkänt och respekterat varumärke som skapat kreativa produktioner sedan 1965. Vi är ett gäng kreativa eldsjälar med olika spetskompetenser inom grafisk produktion, kommunikation och design som hjälper våra kunder med helhetslösningar inom grafisk kommunikation, allt från trycksaker till digital kommunikation. Vi expanderar och behöver nu utöka vårt team med en kundansvarig med erfarenhet inom byggbranschen till oss på Sveavägen 166.

Arbetsbeskrivning
Vi har en lång erfarenhet som leverantör av bl a ritningshantering och ska nu ta ett helhetsgrepp och erbjuda byggprojekten alla våra tjänster. Med din passion och ditt driv vill vi att du som kundansvarig hos oss på ABA ska bygga långsiktiga relationer, generera försäljning, identifiera nya affärsmöjligheter och lösa dina kunders utmaningar främst inom byggsegmentet. Vi har länge varit en leverantör av ritningshantering men vill nu ta ett helhetsgrepp kring byggprojektens behov av alla våra tjänster.

Förutom ABAs grafiska tjänster kommer du även, som exklusiv återförsäljare, erbjuda en av marknadens främsta projektportaler DOX - ett användarvänligt verktyg som håller ihop byggprocessens alla dokument. Du kommer att arbeta fram en affärsplan och effektiv säljstrategi tillsammans med ABAs säljchef och bearbeta marknaden genom exempelvis kundbesök, upphandlingar och avtalsskrivning.

Vi ser gärna att du:

  • älskar att identifiera och utveckla kundrelationer
  • har god erfarenhet av B2B försäljning
  • har erfarenhet av och förståelse för byggbranschens behov och krav
  • har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
  • har goda kunskaper i Office-paketet
  • är lösningsfokuserad och arbetar effektivt med hög kvalitet
  • är en resultatinriktad person med en ödmjuk och prestigelös attityd
  • är målinriktad och får kickar av att göra affärer
  • har B körkort (krav)

Tidigare erfarenhet av CRM-systemet (Superoffice) och affärssystemet (Visma) är meriterande.

Som person hoppas vi att du är nyfiken, flexibel och brinner för att skapa affärer samtidigt som du gillar struktur och är noggrann, ansvarstagande och självgående i ett högt arbetstempo.

Lön
Lön, enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan
Tillträde omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) och kommer att ingå i sälj- och marknadsavdelningen.

Låter det här som något för dig? 
Välkommen med din ansökan genom att maila CV och en presentation till jobb@aba.nu snarast då vi intervjuar löpande.

Arbetsgivare