Meny

Byggprojektledare i Stockholm och Göteborg

Lediga jobb
PCS Modulsystem, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018

Byggprojektledare i Stockholm och Göteborg

Som byggprojektledare hos oss ansvarar du för hela processen. Du är projektledaren hela vägen från förfrågan och offertarbete till tecknat uppdrag. Du sköter kontakterna med kund, håller i trådarna genom idé- och projekteringsfasen, planering och genomförande av en nybyggnad/tillbyggnad av modulprojektet fram till färdigställd lokal. I hela processen arbetar du i team nära den som ritar, fabriken som bygger modulerna och det bygglag som monterar. Du ansvarar även för kontakter med underleverantörer och andra involverade. Du är hemma både som arbetsledare för underentreprenörer och med budgetuppföljning samt känner hela tiden ett ansvar för kvalitet och säkerhet. Du har absolut känsla för planeringen av all den logistik som måste fungera steg för steg vid modulmontage och färdigställande samt vid demontering och avetablering.

Vi söker i första hand en, men gärna två byggprojektledare. Både du som har minst 10-15 års erfarenhet av projektledning, och du som är relativ ny i yrkesrollen men vill utvecklas vidare. Vi kan lova ett omväxlande, lärorikt och trivsamt arbete. Idag är du kanske arbetsledare, projektledare eller planerare inom bygg, uthyrning eller liknande. Vi arbetar enligt BF9K med kvalitets-, miljö- och säkerhetsarbete och du behöver BasU, BasP-utbildningar och säkerhetsutbildningar. Vi uppmuntrar dig hela tiden till vidareutbildningar.

Din placeringsort är i antingen i Stockholm i vårt strategiskt placerade huvudkontor i Slakthusområdet vid Globen. Men vi söker också en ny byggprojektledare till vårt kontor i Göteborg, med ansvar över en stor del av sydvästra Sverige. Eftersom våra moduler är flyttbara och vi etablerar lokaler i hela Sverige så innebär arbetet en del resor till där kundens projekt finns. Framförallt för dig med bas i Stockholm blir det resor i Mellansverige, för dig med bas i Göteborg gäller södra och västra Sverige. Utöver det har vi lokalkontor med ansvar i norra Sverige.

Så ansöker du

Posta eller maila din ansökan med kort personbeskrivning och CV till info@pcsmodulsystem.se eller PCS Modulsystem, Box 5071, 121 16 Johanneshov. Vid frågor, kontakta Per-Olof Ekberg eller Maria Jaconelli på tel 08-390099.

Arbetsgivare