Meny

Dina leverantörer

Byggakademin

Utbildning
Vi är byggarna som utbildar byggare.
Läs mer om Byggakademin

Cemex

Cement
CEMEX är en av av världens mest effektiva cementproducenter med verksamheter över fyra kontinenter. I Sverige marknadsförs ett komplett utbud av cement med hög kvalitet. Leveranserna sker genom helautomatiserade terminaler som är strategiskt belägna. CEMEX arbetar efter certifierade kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 respektive ISO 14001.
Läs mer om Cemex

Derome

Träförädling
Läs mer om Derome

ega

Utbildning
Kurser i hela landet sedan 1989. Välkommen du också. Vi erbjuder utbildning i dessa ämnesområden: Juridik - Kvalitet - Arbetsmiljö - AMA - Byggregler - Projektledning - Fastighet - CE - Miljö - El - BIM Tel. 0270-105 10
Läs mer om ega

Hyrex

Väderskydd
Väderskydd med klass
Läs mer om Hyrex

KREA

Programvaror
Läs mer om KREA

Layher

Ställningssystem
Läs mer om Layher

Nordsec

Säkerhetsskåp
NORDSEC har sedan starten 1979 tillverkat och levererat mer än 250 000 kassaskåp, värdeskåp, verktygsskåp och vapenskåp, vilket gör Nordsec till de mest använda och sålda skåpet på marknaden. Kvalitét och funktionalitet är nyckelord för oss. Vi har ett brett sortiment av kassaskåp, värdeskåp, nyckelskåp, byggboxar, kemikalieskåp, säkerhetsskåp och mycket mer.
Läs mer om Nordsec

Norrorts Fasad

Fasad
Allt inom puts & mur STHLM-UPPSALA fem generationer av murare Tel. 08-753 36 15
Läs mer om Norrorts Fasad

Ramirent

Fallskydd
GUARDLITE TM ÄR DET LÄTTASTE SÄTTET ATT FÅ ETT RIKTIGT BRA FALLSKYDD Ett av världens absolut säkraste och mest lättanvända fallskyddssystem är också det lättaste. Finns bara hos oss.
Läs mer om Ramirent

Rapid Hyrställningar

Byggställningar
rapid är en helhetsleverantör inom allt som rör byggställningar, klätterplattformar och väderskydd.
Läs mer om Rapid Hyrställningar

Riviära

Rivningsentreprenad
På Riviära sätter vi dig som kund i centrum, och vi använder vår erfarenhet för att göra rivningen på ditt projekt så smidig som möjligt. Samtliga våra rivare och maskinister har rätt kunskap för att kunna utföra sitt jobb så effektivt, dammfritt och säkert som möjligt, och att våra kunder återkommer gång på gång är en stark indikator för det.
Läs mer om Riviära

Sverige Bygger – se planerade byggprojekt i hela Sverige

Projekt- och marknadsbevakning
I Sverige Byggers databas finns aktuella och planerade, kommande byggprojekt. Från Ystad i söder till Kiruna i norr, från nybyggnader till ROT-projekt och från bostäder till broar. Det är landets största projektdatabas och den uppdateras dagligen via den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden som finns.
Läs mer om Sverige Bygger – se planerade byggprojekt i hela Sverige

Veg Tech

Tak
Sedumtak och gröna tak Vi är din säkra och trygga leverantör! - Svenska växter som odlas i Småland - Vi erbjuder entreprenad med egen personal - Mer än 25 års erfarenhet Tel: 0472-363 00 • 08-669 48 00 • vegtech.se
Läs mer om Veg Tech

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer här om hur vi hanterar personuppgifter och cookies. Här hittar du mer information om GDPR.