Meny

Lär dig om PBL med PBL-akademin

Lär dig om PBL med PBL-akademin

PBL akademin är en samlingsplats där du hittar alla Boverkets utbildningar om plan- och bygglagen. Utbildningarna riktar sig till alla yrkesverksamma som på något sätt arbetar med plan- och bygglagen eller på annat sätt har intresse av dessa frågor. Det finns flera olika former av utbildningar som passar vid olika tillfällen.

PBL webbutbildningar

Digitalt tillgängliga kurspaket ofta i flera delar som kan ha olika längd och karaktär. Det handlar om allt ifrån mer omfattade utbildningar som spänner över hela PBL-systemet till kortare fördjupningsutbildningar inom olika ämnen. Gratis, men man måste logga in.

PBL webbseminarier

Direktsända seminarier som tar upp nyheter i regler, aktuella frågor och problemområden. Sändningarna går att titta på i efterhand.

PBL nano

Korta textbaserade utbildningar som ger information om tillämpningen av plan- och bygglagen. Varje månad kommer en ny utbildning.

PBL play

Innehåller korta informationsfilmer om plan- och bygglagen och Boverkets byggregler.

PBL poddar

Poddcaster där PBL-experter pratar om olika ämnen inom plan- och bygglagen.

PBL nyhetsbrev

Nyhetsbrev om nya utbildningar eller vad som händer i övrigt inom regeringsuppdraget PBL kompetens.

Hej! Om du är medlem i Sveriges Byggindustrier behöver du förnya din prenumeration vilket du enkelt gör här och därefter kan du fortsätta att läsa alla artiklar.

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer här om hur vi hanterar personuppgifter och cookies. Här hittar du mer information om GDPR.