Meny

Universitetsadjunkt i byggnadsteknik

Lediga jobb
Mittuniversitetet, Västernorrlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2017

Universitetsadjunkt i byggnadsteknik

Mittuniversitetet, Avdelningen för ekoteknik- och hållbart byggande

Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen.

Avdelningen för ekoteknik- och hållbart byggande har verksamhet på Campus Östersund. Verksamheten inkluderar forskning och utbildning inom avdelningens ämnen: ekoteknik, miljövetenskap, miljöteknik och byggnadsteknik.

Inom avdelningen för Ekoteknik och hållbart byggande finns ett högskoleingenjörs-program, Byggingenjör Hållbart byggande 180p. Programmet har en stark miljöprofil som genomsyrar alla kurser. Från och med hösten 2012 ges programmet både på Campus Östersund och på distans. Utbildningen bedrivs i stark samverkan med företag och myndigheter i regionen.

Vi söker dig som vill undervisa inom ämnesområdena byggnadsproduktion, anläggning, projektering, byggplanering, byggnadsteknik och samhällsplanering. 

Arbetsuppgifter: Anställningen omfattar undervisning, utbildningsadministration, kursansvar och utvecklingsarbete. Programledarskap kan också komma att ingå. Då många av ämnets kurser ges på distans, sker en stor del av undervisningen via nätbaserade lärplattformar. Möjlighet till kompetensutveckling finns inom ramen för anställningen enligt gällande kollektivavtal och lokala riktlinjer.

Behörighets- och bedömningsgrunder: För behörighet som universitetsadjunkt vid Mittuniversitetet krävs högskoleexamen om minst 180 högskolepoäng, omfattande minst 90 högskolepoäng inom ämnet eller motsvarande inom det ämnesområde anställningen avser. Civilingenjörsexamen i ett för anställningen relevant område är meriterande.

Den sökande ska ha bred kompetens inom ovan angivna ämnesområden. Praktisk yrkeserfarenhet från byggbranschen liksom erfarenhet av undervisning är meriterande. Meriterande är också erfarenhet av forskning. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Du bör ha intresse av att samarbeta och arbeta med utveckling av kurser i nära samverkan med det lokala näringslivet. Eftersom vi ofta arbetar i lärarlag lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga, och ser gärna att du är flexibel, har god initiativförmåga och kan ta ansvar.

Omfattning: 100 % (eller enligt överenskommelse)

Anställningstid: Tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Anställningsort: Östersund

Information: Närmare upplysningar lämnas av ämnesföreträdare Lars-Åke Mikaelsson lars-ake.mikaelsson@miun.se, 010-142 83 05 och avdelningschef Nils Nilsson nils.nilsson@miun.se, 010-142 81 51.

Ansökan Till ansökan bifogas styrkt merit- och tjänsteförteckning samt skriftlig dokumentation av lärarskicklighet, vetenskaplig verksamhet och andra meriter man vill åberopa Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2017-08-15.

 

Lediga jobb

7 lediga jobb just nu!

Byggprojektledare

Gnestahem AB
Södermanlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggprojektledare

SBC
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Regionchef Mellan

Sveriges Byggindustrier
Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggteknisk Expert / Byggnadsingenjör

Cramo Adapteo
Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Byggprojektledare i Stockholm och Göteborg

PCS Modulsystem
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018

Byggprojektchef

Husab
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018

Driftingenjör gata

Täby kommun
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
24 juni 2018