Meny

Universitetsadjunkt i byggnadsteknik

Lediga jobb
Mittuniversitetet, Västernorrlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2017

Universitetsadjunkt i byggnadsteknik

Mittuniversitetet, Avdelningen för ekoteknik- och hållbart byggande

Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen.

Avdelningen för ekoteknik- och hållbart byggande har verksamhet på Campus Östersund. Verksamheten inkluderar forskning och utbildning inom avdelningens ämnen: ekoteknik, miljövetenskap, miljöteknik och byggnadsteknik.

Inom avdelningen för Ekoteknik och hållbart byggande finns ett högskoleingenjörs-program, Byggingenjör Hållbart byggande 180p. Programmet har en stark miljöprofil som genomsyrar alla kurser. Från och med hösten 2012 ges programmet både på Campus Östersund och på distans. Utbildningen bedrivs i stark samverkan med företag och myndigheter i regionen.

Vi söker dig som vill undervisa inom ämnesområdena byggnadsproduktion, anläggning, projektering, byggplanering, byggnadsteknik och samhällsplanering. 

Arbetsuppgifter: Anställningen omfattar undervisning, utbildningsadministration, kursansvar och utvecklingsarbete. Programledarskap kan också komma att ingå. Då många av ämnets kurser ges på distans, sker en stor del av undervisningen via nätbaserade lärplattformar. Möjlighet till kompetensutveckling finns inom ramen för anställningen enligt gällande kollektivavtal och lokala riktlinjer.

Behörighets- och bedömningsgrunder: För behörighet som universitetsadjunkt vid Mittuniversitetet krävs högskoleexamen om minst 180 högskolepoäng, omfattande minst 90 högskolepoäng inom ämnet eller motsvarande inom det ämnesområde anställningen avser. Civilingenjörsexamen i ett för anställningen relevant område är meriterande.

Den sökande ska ha bred kompetens inom ovan angivna ämnesområden. Praktisk yrkeserfarenhet från byggbranschen liksom erfarenhet av undervisning är meriterande. Meriterande är också erfarenhet av forskning. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Du bör ha intresse av att samarbeta och arbeta med utveckling av kurser i nära samverkan med det lokala näringslivet. Eftersom vi ofta arbetar i lärarlag lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga, och ser gärna att du är flexibel, har god initiativförmåga och kan ta ansvar.

Omfattning: 100 % (eller enligt överenskommelse)

Anställningstid: Tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Anställningsort: Östersund

Information: Närmare upplysningar lämnas av ämnesföreträdare Lars-Åke Mikaelsson lars-ake.mikaelsson@miun.se, 010-142 83 05 och avdelningschef Nils Nilsson nils.nilsson@miun.se, 010-142 81 51.

Ansökan Till ansökan bifogas styrkt merit- och tjänsteförteckning samt skriftlig dokumentation av lärarskicklighet, vetenskaplig verksamhet och andra meriter man vill åberopa Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2017-08-15.

 

Lediga jobb

10 lediga jobb just nu!

Gruppchef ombyggnad

SOURCE
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
25 augusti 2017

Är du byggare och vill medverka till att framtidens arbetskraft i Dalarna får en bra utbildning?

Högskolan Dalarna
Dalarnas län
Sista ansökningsdatum 
31 augusti 2017

Projektutvecklare

ICA Fastigheter
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
24 augusti 2017

Projektekonom samt avdelningschef till Stora Projekt sökes till Täby Kommun

Advice Executive Search
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
27 augusti 2017

Universitetsadjunkt i byggnadsteknik

Mittuniversitetet
Västernorrlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2017

Projektledare nyproduktion

Fasticon Kompetens
Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
20 augusti 2017

Kommersiell projektledare

Fasticon Kompetens
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
11 augusti 2017

Avdelningschef teknisk förvaltning

Kontorsbemanning AB
Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
26 augusti 2017

Projektchef till HSB Södertälje

HSB Södertälje
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
9 augusti 2017

Hercules Grundläggning AB rekryterar platschef

Hercules Grundläggning AB
Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
6 augusti 2017