Meny

Skadereglerare till Länsförsäkringar Uppsala

Lediga jobb
Länsförsäkringar Uppsala, Uppsala län
Sista ansökningsdatum 
24 september 2017

Skadereglerare till Länsförsäkringar Uppsala

Länsförsäkringar Uppsala söker dig med byggteknisk bakgrund till tjänsten som Skadereglerare Större Byggnadsskador

Länsförsäkringar är inte som alla andra. Vi ägs av våra kunder, inte av några aktieägare. Det betyder att det är våra kunder som får bonus, inte våra chefer. Och det betyder att våra kunders långsiktiga intressen alltid är viktigare än utdelningen till några aktieägare. 

Din utmaning

Tjänstens fokus kommer att vara reglering av de större vatten- och brandskadorna hos våra privatkunder- och företagskunder. Som byggskadereglerare ansvarar du för att hantera hela skaderegleringsprocessen, från att kunden gör en skadeanmälan till dess att skadan är slutreglerad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att besöka våra kunder som drabbats av vatten- och brandskador, utreda orsak och omfattning av skadan, vara spindeln i nätet beträffande försäkringsfrågor och byggnadstekniska frågor vid kontakten med kunder och entreprenörer. Du bedömer även åtgärder och kostnader för reparation och bistår vid upphandling av tjänster. Arbetet sker både från kontoret i Uppsala samt vid besök på skadeplatser inom Uppsala län. 

För att kunna ge kunder och samarbetspartners bästa stöd och service behöver du vara bra på att kommunicera i tal och skrift och ha god struktur på arbetsuppgifterna. Du behöver även ha erfarenhet av att leda byggprojekt och känna till de processer som är förknippade med stora reparationer/byggnationer, alltifrån upphandling av priser till slutbesiktning. Då vår närhet och tillgänglighet för kunden är viktig har vi beredskap för skador som inträffar även utanför kontorstid.  

Vem är du?

Länsförsäkringar Uppsalas kärnvärden är affärsmässig, handlingskraftig och engagerad och detta ska prägla allt vi gör. Därför är de också de grundläggande egenskaper vi söker hos dig.

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från byggsektorn som exempelvis projektledare eller arbetsledare. Det är meriterande om du arbetat mot försäkringsbranschen, har erfarenhet av skadereparationer eller byggskadereglering. Viktigt är att du är van att arbeta med regler och villkor då arbetet kräver god kunskap om byggregler, upphandling, kalkylering, processledning och försäkringsvillkor.  

Du är:

  • en driven samordnare och projektledare som arbetar strukturerat med ordning och reda.
  • kommunikativ och har goda förmågor att uttrycka dig i både tal och skrift och du för en god dialog med kunder, samarbetspartners och entreprenörer. 
  • analytisk och noggrann när du fattar beslut. 
  • van att arbeta i olika windowsprogram och system. 

 

God kundservice är en självklarhetför dig. Du har B-körkort. Byggnadsingenjörsexamen eller motsvarande är meriterande. 

Låter det spännande?

Vi erbjuder en utmanande roll i ett positivt och gott arbetsklimat. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Michael Ahlfont på 018-68 57 86. Facklig kontaktperson är Petra Lööv 018-68 57 65.

 

Välkommen med din ansökan senast den 24 september. 

Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du söker tjänsten via vårt rekryteringssystem.