Meny

Säljrepresentant till INR

Lediga jobb
Academic Work , Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
11 juni 2017

Säljrepresentant till INR

SÄLJREPRESENTANT TILL VÄLKÄNDA INR - MARKNADSLEDARE INOM BADRUMSINREDNING AV HÖG KVALITÉ
Vill du arbeta med etablerade och välkända varumärken som står för premium och kvalité och inom ett segment som har mycket stor tillväxtpotential? Är du en person som gillar att arbeta med försäljning och skapa goda och långsiktiga relationer? Har du dessutom ett starkt driv, arbetar målfokuserat och tar självständigt ansvar för ditt arbete – då ska du definitivt läsa vidare då det här kan vara tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN
Då säljteamet på Stockholmskontoret för INR kommer att utökas söker Academic Work nu för bolagets räkning en ny säljrepresentant. Bolaget tillverkar, marknadsför och säljer högkvalitativ badrumsinredning genom det branschledande varumärket INR.

Det finns två säljteam i bolaget, där säljfokus är inriktat på två olika områden; återförsäljare samt projektmarknad. Aktuell tjänst är inriktad mot projektmarknad vilket innebär att du kommer jobba med B2B försäljning riktad mot byggbolag och med projekt som i första hand berör nyproduktion. Kunderna varierar från större rikstäckande byggbolag till mindre lokala. Då behovet av bostäder är stort och byggbranschen växer så det knakar, kommer du i den här tjänsten få möjlighet att arbeta inom ett område där det finns stor potential och stora möjligheter att öka försäljningen.

Säljteamet för projektmarknad består idag av fem säljrepresentanter runt om i landet. En av dessa utgår från Stockholmskontoret, och man utökar nu med ytterligare en person på samma tjänst. Du kommer att ha ett tätt samarbete med och tillsammans sträva mot gemensamma mål med personen som finns på plats idag. Övriga säljrepresentanter är fördelade på olika regioner, men då många av kunderna finns över hela landet arbetar ni i tätt samarbete över regionsgränserna.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos INR. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

ARBETSUPPGIFTER
Som säljrepresentant för INR håller du dig uppdaterad om vilka byggprojekt som bedrivs och som kommer att ske i Stockholm, samt träffar kunder för att presentera INR's koncept. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning i syfte att ta nya marknadsandelar och i viss mån upprätthålla befintliga kundsamarbeten. Ibland präglas säljet av korta beslutsprocesser men inte sällan är säljcykeln lite längre, särskilt när det handlar om större byggprojekt. Personer du träffar sitter ofta i beslutsfattande positioner och då alltifrån inköpspositioner till ägare av byggbolag.

Utöver ovan är du också kundernas kontaktperson under pågående projekt och utgör många gånger länken mellan kunden och INR. I praktiken innebär det att du har kontakt med kunden och hjälper dem med att få fram information, besvarar allehanda frågor, tar fram offertunderlag och stöttar upp vid eventuella problem. Täta samarbeten med de andra interna avdelningarna är därför en del av din vardag.

Du kommer till exempel att:

  • Etablera nya kundrelationer inom projektmarknadssegmentet och bygga upp din egen kundstock
  • Vara uppdaterad på vad som händer i byggbranschen
  • Hålla i produktutbildningar och agera rådgivande åt kunden
  • Driva kundens önskemål inåt organisationen och se till att kundens önskemål tillgodoses, säkerställa och koordinera leverans samt agera så snart något avviker
  • Du arbetar inom Stockholmsregionen, och några gånger per år reser du till andra orter för att stärka samarbetet med övriga säljrepresentanter i landet.

Som säljrepresentant för INR får du jobba nära byggbranschen som växer mycket och inte minst får du arbeta inom segmentet projektmarknad som i sig har mycket stor tillväxtpotential. Bara de senaste åren har säljteamet vuxit med ett antal positioner och ambitionen är att de ska växa ännu mer. Genom att representera INR får du arbeta med en produkt som är lätt att förstå sig på, men också med varumärken som är etablerade och välkända och som står för premium och kvalité.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning, där du arbetat med att etablera och vidareutveckla nya kundsamarbeten. Det är meriterande om du har någon form av branscherfarenhet från bygg- och/eller badrumsbranschen, men det viktigaste är att du kan försäljning.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet och vi letar efter dig med starkt driv och som tar stort ansvar för ditt arbete. Du gör det i både framgång och motgång men också för det gemensamma resultatet. På ett självständigt sätt strukturerar du upp ditt angreppssätt där du arbetar målfokuserat för att hitta nya affärsmöjligheter och tar med lätthet kontakt med nya potentiella kunder. Att arbeta utan i förväg fastställda rutiner och vägledning är något du trivs med och givetvis kan du fatta beslut inom ditt ansvarsområde. Vi tror att en förutsättning för att du ska vara en framgångsrik säljrepresentant är att du har förmågan att planera, organisera men också prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för den här tjänsten, då i princip all kommunikation med kunder sker på svenska.

ÖVRIG INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön
Placering: Karlaplan, Stockholm
Kontaktuppgifter: Malin Andersson, Rekryteringsadministratör 08-562 467 06

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
INR utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer badrumsinredning för den nordiska marknaden. Företaget är marknadsledande för badrumsinredning av hög kvalité i Norden.

INR har cirka 110 anställda och en omsättning på cirka 370 MSEK. De två huvudkontoren och fabrikerna finns i Malmö och Jönköping. Egna säljbolag finns även i Norge, Danmark och Finland.

Lediga jobb

6 lediga jobb just nu!

Byggprojektledare

Gnestahem AB
Södermanlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggprojektledare

SBC
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Regionchef Mellan

Sveriges Byggindustrier
Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggteknisk Expert / Byggnadsingenjör

Cramo Adapteo
Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Byggprojektledare i Stockholm och Göteborg

PCS Modulsystem
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018

Byggprojektchef

Husab
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018