Meny

Säljare - Bygg / Anläggning

Lediga jobb
Motek, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
7 maj 2017

Säljare - Bygg / Anläggning

Aspelin Motek AB är ett rikstäckande företag som levererar verktyg, maskiner och infästningsmaterial till bygg- och anläggningsbranschen. Vi har varit verksamma på marknaden i över 35 år och har idag 20 anställda. Vi säljer kvalitetsprodukter från internationellt erkända producenter/leverantörer som Festool, Bostitch och Gjerdesågen. Aspelin Motek AB är en avdelning under Motek AS som har huvudkontor i Oslo. Motek AS har totalt 250 anställda, och omsatte 2015 ca 700 miljoner NOK. Vårt koncept är direktförsäljning.

Säljare - Bygg/Anläggningsbranchen Distrikt Södra Storstockholm

Dina arbetsuppgifter innebär uppsökande försäljning av kvalitetsprodukter till kunder inom bygg- och anläggningsbranschen i ett distrikt med stor potential. Det handlar om att besöka och utveckla befintliga slutkunder samt att bearbeta nya prospekts. Du kommer att ha eget budget- och resultatansvar inom ditt distrikt och den stora utmaningen för dig är såklart att bygga bra och långsiktiga relationer och att överträffa säljmålen.

Vi söker dig som redan har visat framfötterna inom direktförsäljning. Du behöver vara en duktig relationsbyggare, men också en duktig avslutare som förmår knyta ihop säcken. Erfarenheter från branschen är klart meriterande, men du behöver inte vara en teknisk expert. Det viktiga är att du är intresserad av att lära dig produkterna och bli tillräckligt kunnig för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt. Det är också viktigt att du är självgående och bra på att planera och organisera ditt arbete. Vi förutsätter att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift och att du lätt kan påvisa goda resultat från tidigare liknande tjänster. Vi ser gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Du erbjuds ett tufft, utmanande och utvecklande försäljningsjobb i ett stabilt företag med marknadsledande produkter. Du kommer att ha en konkurrenskraftig grundlön och provision samt goda utvecklingsmöjligheter inom ett växande företag. Vidare erbjuds du kollektivavtal, tjänstebil samt friskvårdsbidrag

Intresserad? Registrera då din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Se till att du har gott om tid när du ansöker då du kommer att få ett antal frågor om dina tidigare arbeten att besvara. Har du frågor om rekryteringen så är du välkommen att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03 eller Carina Runow 08-586 101 00. Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Lediga jobb

1 lediga jobb just nu!

Exploateringskontoret söker chef till enheten för trafikplanering

Stockholms Stad
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
20 maj 2018