Meny

Regionchef Mellan

Lediga jobb
Sveriges Byggindustrier, Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Regionchef Mellan

Regionchefen ansvarar för att planera, leda och följa upp verksamheten samt för intressebevakning. Vidare ska personen säkerställa att kontoren har rätt verktyg för att driva Sveriges Byggindustriers frågor regionalt gentemot medlemmarna samt andra organisationer och myndigheter. Regionchefen bereder budget och redovisar resultat till ledningen för Sveriges Byggindustrier. Regionchefen deltar i den nationella ledningsgruppen.

I rollen som regionchef kommer även fokus att ligga på att fortsatt skapa en gemenskap, se helheten och att få alla i organisationen att känna sig delaktiga.

Som ledare är det viktigt att du är engagerad, inkluderande, lyhörd och inlyssnande. Du har förmågan att delegera och ser fördelarna med frihet under ansvar samtidigt som du kan ta kommando, sätta tydliga mål och riktlinjer samt följa upp. Din ledarskapsstil uppmuntrar till högt i tak och du ser till medarbetarna samt deras individuella utveckling liksom till gruppens dynamik.

Som person är du stabil, självgående, uthållig och relationsskapande med en tydlig moralisk kompass. Du har integritet, ingjuter förtroende och har förmågan till ekonomisk medvetenhet. Vidare är du strukturerad, pedagogiskt kommunikativ och kan inspirera samt engagera personer runt omkring dig.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du som söker har gedigen erfarenhet från verksamhet i organisation/myndighet/företag med anknytning till samhällsbyggnadssektorn eller annan relevant bakgrund i näraliggande verksamhet. Du har erfarenhet av personal- och förändringsledning och du är duktig på att fånga upp medlemmarnas frågor samt kommunicera och skapa opinion kring dem i rätt forum.

Tjänsten är en heltidstjänst med valfri placering inom regionen. Verksamhetsområdet för Sveriges Byggindustrier Mellan täcker Östergötlands, Södermanlands, Örebro, Västmanlands, Upplands och Dalarnas län. Ett femtontal medarbetare på sju kontor står för Sveriges Byggindustriers medlemsservice i regionen.

Låter det här intressant? Ansök idag! I rekryteringen samarbetar Sveriges Byggindustrier med Novare Propell. Vi tar gärna emot din ansökan via www.novarepropell.se. Urval och intervjuer sker dock löpande. För frågor, vänligen kontakta Ebba Levin ebba.levin@novarepropell.se eller alice.jurell@novarepropell.se. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med GDPR.

Sveriges Byggindustrier är bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Vår huvuduppgift är att förbättra näringsvillkoren såväl för hela branschen som för de enskilda företagen. Målet är en attraktiv, sund och säker bygg- och anläggningsbransch. Sveriges Byggindustrier finns över hela landet och är organiserat i sex geografiska regioner, varav Region Mellan är en av dem. På 25 lokalkontor och det nationella kansliet arbetar sammanlagt 150 engagerade medarbetare.

Läs gärna mer på www.sverigesbyggindustrier.se.

Lediga jobb

7 lediga jobb just nu!

Kundansvarig inom bygg

ABA
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
31 oktober 2018

Produktionsschef

Enviva
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
31 oktober 2018

Projektledare inom Bygg och Fastighet

ÅF
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 november 2018

Byggprojektledare till Ihus Uppsala

Ihus
Uppsala län
Sista ansökningsdatum 
1 oktober 2018

Byggprojektchefer till Framtidsbygget

Region Gävleborg
Gävleborgs län
Sista ansökningsdatum 
7 oktober 2018

Trafikverket söker medarbetare till Inköp (blandade orter)

Trafikverket
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
1 oktober 2018

Projektledare- & arbetsledare, heltid

AB Oskar Jansson
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 september 2018