Meny

Projektutvecklare

Lediga jobb
ICA Fastigheter, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
24 augusti 2017

Projektutvecklare

Vi söker en driven och förtroendeingivande Projektutvecklare som är en affärsmässig visionär!

På affärsområde Projektutveckling genomför vi fastighetsprojekt från första idé till färdigställande. Med mat och måltider som en given utgångspunkt och med vårt starka varumärke som grund, skapar vi attraktiva hållbara platser och destinationer där människor trivs, handlar, lever, bor och verkar. Nu söker vi dig som kan skapa och driva dessa komplexa och spännande projekt.

Arbetsuppgifter
Som projektutvecklare kommer du att ansvara för att hitta och utreda projektidéer i tidiga skeden. Du ska skapa förutsättningar för genomförande genom att bl a arbeta fram kommersiella koncept och arkitektonisk utformning, ta fram projektupplägg, kontraktera hyresgäster och säkra markförvärv, detaljplan och eventuella 3D-fastighetsbildningar mm. Arbeten sker i nära samarbete med ICAs etableringsavdelning och övriga funktioner inom ICA Fastigheter.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är ingenjör eller ekonom med akademisk utbildning och har erfarenhet som projektutvecklare i ett fastighets-, bygg- eller konsultföretag. Du har kunskap om hur man driver projekt i tidiga skeden och stor förståelse för relevanta fastighets- och byggprocesser. Våra kommande projekt finns främst i urbana lägen och har en stor komplexitet och vi ser gärna att du har erfarenhet av bostadsexploatering och av att samarbeta med kommuner, externa samarbetspartners, arkitekter och konsulter. 

Förutom kunskap och erfarenhet kring projektutveckling inom fastighetsbranschen bör du vara en skicklig projektledare och ha god förmåga att leda projektgrupper med både interna och externa resurser.

Personliga egenskaper
Du är självgående, drivande och beslutsmässig och du är visionär med förmåga att se affärsmöjligheter. Du är förtroendeingivande, bra på att samarbeta och på att kommunicera och du har god ordning och reda. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringen.

På ICA Fastigheter erbjuds du en utvecklande tjänst i ett familjärt bolag som värdesätter långsiktiga relationer och utveckling.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som projektutvecklare passar in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar ICA Fastigheter AB med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 24 augusti.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Mattsson på maria.mattsson@fasticonkompetens.seeller på 072-389 99 71 från den 14 augusti.

Lediga jobb

7 lediga jobb just nu!

Byggprojektledare

Gnestahem AB
Södermanlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggprojektledare

SBC
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Regionchef Mellan

Sveriges Byggindustrier
Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggteknisk Expert / Byggnadsingenjör

Cramo Adapteo
Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Byggprojektledare i Stockholm och Göteborg

PCS Modulsystem
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018

Byggprojektchef

Husab
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018

Driftingenjör gata

Täby kommun
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
24 juni 2018