Meny

Projektledare underhållsarbete på komplexa anläggningar - broar och tunnlar

Lediga jobb
Trafikverket, Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
29 maj 2017

Projektledare underhållsarbete på komplexa anläggningar - broar och tunnlar

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektledare underhållsarbete på komplexa anläggningar - broar och tunnlar med placering i Göteborg. Vi vill ha din ansökan senast den 29 maj.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
De närmaste åren står Göteborg inför stora förändringar och underhållet av våra byggnadsverk måste samplaneras och utföras ihop med de stora investeringsåtgärderna. Vi söker därför en projektledare med ansvar för löpande underhåll och genomförande av reinvesteringar på tunnlar och broar i Göteborgsregionen, bland annat Trafikverkets spännande och komplexa anläggningar Älvsborgsbron, Göta-, Tingstads-, Lundby- och Gnistängstunneln.

För att du ska trivas riktigt bra i denna roll, finns det även en grupp fantastiska kollegor som backar upp dig med kunskap och tidigare erfarenheter.

Som projektledare styr du, leder och följer upp konsulter och byggledare vid entreprenader, trafikanalyser och projekteringar. Du samordnar och samverkar med alla aktörer som utför drift- och underhållstjänster inom området. Rollen innebär även att du ansvarar för att planera, budgetera och upphandla tjänster och entreprenader.

Då vi är en nationell organisation kan resor förekomma. Kvälls- och nattarbete förekommer då det förebyggande underhållet i tunnlarna genomförs nattetid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen med bygg och anläggningsteknisk inriktning.

Alternativt har du annan utbildning och erfarenhet som vi tillsammans bedömer likvärdig.

För att lyckas i tjänsten har du flerårig erfarenhet som projektledare i beställarrollen eller som entreprenör.

Det är meriterande om du har erfarenhet från projektering, bygg- och underhållsarbeten inom bro och/eller tunnel samt entreprenadjuridik. Vi ser gärna att du har erfarenhet från budgetansvar.

Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp, vara strukturerad och ha ett stort driv. Som person är du analytisk och kan hantera problem på ett konstruktivt sätt. I arbetsuppgifterna ingår att upprätta skriftliga rapporter och beskrivningar vilket ställer krav på att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Körkort för personbil är ett krav.

Du bör inte vara höjdrädd då arbetet med broar kan innebära höga höjder.

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Ansökan
Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-05-29

Om verksamhetsområdet
Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Kontaktpersoner
Enhetschef Lars Olling, 010-123 92 75
Saco Susanne Alemyr, 010-123 3116
ST Stefan Kratz, 010-124 1783
SEKO Urban Haglund, 010-124 1702

Upplysningar
Ansök senast: 2017-05-29
Utannonserat: 2017-04-18
Infrateknik
Befattning: Projektledare underhållsarbete på komplexa anläggningar - broar och tunnlar
Ort: Göteborg
Ref nr: 18:2017:48

Lediga jobb

1 lediga jobb just nu!

Exploateringskontoret söker chef till enheten för trafikplanering

Stockholms Stad
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
20 maj 2018