Meny

Projektledare för underhållsarbete på broar och tunnlar

Lediga jobb
Trafikverket, Hallands län
Sista ansökningsdatum 
26 november 2017

Projektledare för underhållsarbete på broar och tunnlar

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektledare för underhållsarbete på broar och tunnlar med placering i Halmstad, Göteborg. Vi vill ha din ansökan senast den 26 november.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter

Som projektledare i Trafikverkets beställarorganisation kommer du att arbeta med hela processen, från planering till utförande av drift och underhåll enligt Trafikverkets projektmodell.
Du samarbetar såväl internt i Trafikverket som externt med konsulter och entreprenörer. 
Det ingår även att medverka vid framtagande av verksamhetsplaner och budget. Du har ekonomiskt ansvar för projekten och följer kontinuerligt upp verksamheten mot satta mål gällande budget, tid och kvalitet. 
Som projektledare är du också ansvarig för att arbetet genomförs enligt gällande lagar, regler och interna arbetsinstruktioner. I många sammanhang står du i centrum för frågor knutna till entreprenadverksamhet. En viktig del i arbetet är kommunikation med berörda parter och samråd med andra myndigheter.

För att du ska trivas riktigt bra i denna roll, finns det även en grupp fantastiska kollegor som backar upp dig med kunskap och tidigare erfarenheter.

Då vi är en nationell organisation kan resor förekomma. Kvälls- och nattarbete förekommer då det förebyggande underhållet i tunnlarna genomförs nattetid.

Kvalifikationer

Du har en universitets- eller högskoleexamen med bygg och anläggningsteknisk inriktning. Alternativt har du annan utbildning och erfarenhet som vi tillsammans bedömer likvärdig. För att lyckas i tjänsten har du flerårig erfarenhet som projektledare i beställarrollen eller som entreprenör.

Det är meriterande om du har erfarenhet från projektering, bygg- och underhållsarbeten inom bro och/eller tunnel samt entreprenadjuridik. Vi ser gärna att du har erfarenhet från budgetansvar.

Vi söker dig som är resultatorienterad och har ett affärsmässigt förhållningssätt. Du är självgående, tar initiativ och driver ditt arbete framåt med fokus på leveranser. Du har en god ledarförmåga, kan engagera och entusiasmera samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Du känner dig trygg i att förankra frågor i en komplex organisation.
Du talar och skriver svenska obehindrat.
Körkort för personbil är ett krav.

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-11-26