Meny

Projektledare till Entreprenörsskolan inom Sveriges Byggindustrier

Lediga jobb
Sveriges Byggindustrier, Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
22 juni 2017

Projektledare till Entreprenörsskolan inom Sveriges Byggindustrier

Vill du arbeta med att projektleda och utveckla vidareutbildningar inom byggbranschen?

Sveriges Byggindustrier söker nu en säljande projektledare till sin verksamhet i Göteborg.

 

I rollen som projektledare för Entreprenörsskolan på Sveriges Byggindustrier arbetar du med kursverksamheten för region Väst. Du kommer att ansvara för allt från ax till limpa för kursverksamheten i din region. Det som ingår är att planera och skapa vidareutbildningar inom bygg- och anläggningsbranschen, informera och marknadsföra kursverksamheten internt och externt samt delta i eller leda projekt… Utöver detta kommer du att delta i olika former av utvecklingsprojekt eller ansvara för andra områden inom verksamheten.

 

 Vi söker dig som har säljbakgrund och kan sälja in en idé. Du kan driva projekt och har god erfarenhet av planering och administrativa arbetsuppgifter. Du har jobbat med uppsökande kontakttagande med kunder och har samtidigt förmågan att bistå med rådgivning till befintliga kunder och medlemmar. Du har mycket igång samtidigt men håller en hög kvalité i ditt arbete. Du ska ha erfarenhet från att ha jobbat med olika IT-system och det är meriterande om du har erfarenhet från utbildnings- eller byggbranschen. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en strukturerad, lyhörd, social, målmedveten och resultatinriktad person.

 

Du erbjuds ett stimulerande arbete där du arbetar högt och lågt. Du kommer att vara del i ett ambitiöst team som precis som du alltid strävar efter att utvecklas och hugger in och hjälper till där det behövs. Sveriges Byggindustrier sitter centralt ett stenkast från Götaplatsen.

 

Sveriges Byggindustrier är bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Förbundets uppdrag är att förbättra näringsvillkoren såväl för branschen som för de enskilda företagen. www.sverigesbyggindustrier.se

 

Är du den vi söker? Sänd din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts snarast möjligt. Vid frågor kontakta Made for Sales, Lena Patel 0767 77 77 71 eller maila på lena.patel@madeforsales.se