Meny

Projektledare inom mark- och anläggning

Lediga jobb
Sharper, Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
31 december 2017

Projektledare inom mark- och anläggning

Om företaget:
Thormans Entreprenad AB är ett privatägt bolag som arbetar med yttre skötsel och mark- och anläggningsarbeten i mellersta och norra Götaland. 

Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och olika typer av fastighetsbolag där vi utför hela eller delar av den yttre skötseln.

Thormans Entreprenad AB startades 2003. Vi har gått från att vara uppstickaren till att bli en väletablerad och stark aktör inom entreprenadbranschen. Företaget fortsätter att utvecklas och i dag är vi över 70 medarbetare på fem orter.

Vi investerar i vår personal och i moderna miljövänliga maskiner för att fortsätta utvecklas. Som en väletablerad och stark aktör i branschen känner vi ansvar att vara en god arbetsgivare och att ta ett stort miljöansvar.

Dina arbetsuppgifter:
Som projektledare kommer du att jobba mot kommuner och ha ett övergripande ansvar och självständigt planera och leda arbetet inom ditt ansvarsområde. Med det innebär ansvar inom projekt, personal och budget.

Som projektledare ansvarar du även för att arbetet följer de ekonomiska ramarna samt att utfört arbete uppfyller kundernas krav och förväntningar. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Planera och följa upp projektekonomi för att möta uppsatta mål.
  • Löpande optimera och utveckla arbetssätt.
  • Beräkna och offerera arbeten och upphandlingar.
  • Hantera personalfrågor såsom rekrytering, medarbetarsamtal, lönesättning, m.m. 

Din profil:
Vi söker dig som har minst fyra års arbetslivserfarenhet från liknande roll. Du har god kännedom inom mark- och anläggningsarbete och är van vid övergripande verksamhetsansvar.

Som person är du driven, självgående samt serviceorienterad. Du trivs med en varierad vardag där du har lätt för att strukturera och prioritera ditt arbete. Du motiveras av utmaningar och har ett stort engagemang och driv. Vidare är du förtroendeingivande och kommunikativ och har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som kollegor.

Körkort B är ett krav.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.

Lediga jobb

1 lediga jobb just nu!

Projektledare inom Bygg och Fastighet

ÅF
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 november 2018