Meny

Projektledare fastighet och bygg

Lediga jobb
Fasticon Kompetens, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
9 november 2017

Projektledare fastighet och bygg

Vi söker dig som är nyfiken och vill ha den unika chansen att arbeta i projekt från ax till limpa i en dynamisk miljö.

Vår kund är inne i ett spännande utvecklingsskede och söker dig/er som trivs i en framåtsträvande och kreativ miljö och söker två ytterligare medarbetare.  Vi söker två profiler, en av mer senior karaktär och en junior profil.

Tjänsten
Du kommer att leda och driva projekt inom lokal- och fastighetsområdet för verksamheten som är marknadsledare och under stark tillväxt. Din roll är bred och unik eftersom du arbetar från tidigt skede med mark- och lokalsök till avslut av projekt. Tjänsten innebär att självständigt utreda, planera och leda ditt arbete inom om-, ny- och tillbyggnationer på uppdrag av verksamheten. Beståndet bistår främst av produktionsenheter som finns över hela landet i egna eller förhyrda lokaler.

Ditt ansvar är att utforma lokalprogram som säkerställer att verksamheten har ändamålsenliga lokaler och fastigheter.  Du är verksamhetens ombud och en god beställare. Rollen innebär omfattande kontakter och samordning med olika aktörer såväl internt som externt. Du ingår i ett kompetent team bestående av projektledare och hyresförhandlare där stämningen är god och präglas av gott samarbete.

Resor i tjänsten är vanligt förekommande och ett par gånger i veckan kan du komma att befinna dig på resande fot utanför kontoret i Stockholm, oftast handlar det om dagsresor.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Planera och genomföra om-, ny- och tillbyggnadsprojekt
  • Mark- och lokalsökningar
  • Utforma lokalprogram efter gällande riktlinjer och krav
  • Projektstyrning och mot fastställda kvalitets- och tidsramar
  • Medverka på hyresgästmöten och följa upp att det som beställts är det som levereras
  • Samordna och styra projektintressenter såsom  IT, säkerhet etc.
  • Upphandla och avropa konsulter samt entreprenörer

Kvalifikationer
För båda rollerna ser vi gärna att du ser vi gärna att du har relevant högskoleutbildning, eller är byggnadsingenjör alternativt annan motsvarande kompetens.

För den seniora rollen: God erfarenhet av byggprojektledning, helst inom om- och nybyggnation eller av större hyresgästanpassningar och erfarenhet av att arbeta med lokalprogram.

Juniora rollen:  Erfarenhet av byggprojektledning, beskrivning eller liknande.

För båda rollerna är det meriterande att ha arbetet med CAD och körkort krävs eftersom tjänsterna innebär resor.

Personliga egenskaper
För att passa i de här rollerna bör du vara självständig, strukturerad och har en god förmåga att skapa förtroende för dig och ditt uppdrag. Som person beskrivs du ofta som driven och initiativrik. Då förutsättningarna är olika från plats till plats är det viktigt att du gillar att lösa problem och är kreativ i ditt sinne. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och följer företagets rutiner, processer och har en ekonomisk medvetenhet.  Arbetet omfattar många kontakter och samarbeten varför det är viktigt att du trivs med det i din roll.

Du erbjuds
I denna roll erbjuds du ett arbete i en koncern som präglas av samarbete och öppenhet. Utveckling och förnyelse av verksamheten sker kontinuerligt och du får vara med och påverka.

Mångfald är en naturlig del i företagskoncernens verksamhet. Vi välkomnar gärna dig som liksom vi ser på olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast, dock senast 9 november men urval sker löpande.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sabina Skelton på sabina.skelton@fasticonkompetens.se på 073-415 43 18.