Meny

Projektledare

Lediga jobb
Fasticon Kompetens, Skåne län
Sista ansökningsdatum 
5 december 2017

Projektledare

Buffin Real Estate Sweden AB är ett fastighetsbolag med kontor i Helsingborg. Bolaget uppför på uppdrag av Biltema butiksfastigheter runtom i Sverige. Detta uppdrag innefattar projektering, byggnation samt förvaltning av samtliga fastigheter. Bolaget äger för närvarande ett 40-tal fastigheter från Luleå i norr till Malmö i söder.

Vårt fastighetsbestånd ökar kontinuerligt i takt med nya butiksetableringar runt om i landet och vi söker därför två  projektledare.
 
Tjänsten 
Vi söker erfarna projektledare som kan driva projekt inom ny- och ombyggnation, renovering och/eller installationsprojekt i våra butiker. I denna tjänst arbetar du i projektets alla faser, från tidiga skeden, produktion och överlämning till förvaltning. Du kommer att vara placerad på vårt kontor Helsingborg, och befattningen innefattar även visst resande inom Sverige.

Dina arbetsuppgifter  

  • Hantera bygglov och myndighetskontakter
  • Upphandla konsulter och entreprenörer
  • Vara beställarens representant på byggarbetsplatsen
  • Föra protokoll vid byggmöten
  • Hantera besiktningar

Kvalifikationer

  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom bygg eller fastighet
  • Minst 5 års erfarenhet som byggprojektledare
  • Körkort klass B
  • Gedigen erfarenhet av projektledning inom nybyggnation, renoverings- eller ombyggnadsprojekt
  • Bakgrund som arbetsledare/platschef inom bygg är meriterande

Personliga egenskaper 
Eftersom du är med i projektets alla faser är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga samt att du kan planera och strukturera arbetet effektivt. Du är engagerad och ansvarsfull. Som projektledare är det centralt att ha en drivande och problemlösande natur samt att vara lyhörd och stabil. Du är positiv och affärsinriktad och du värdesätter ett gott samarbete.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Buffin Real Estate Sweden AB med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. 
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 5 december.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 0709-89 50 13.

 

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.