Meny

Projekteringsledare Stockholmshem

Lediga jobb
Stockholmshem, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
26 maj 2017

Projekteringsledare Stockholmshem

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra över 27 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare, dvs. lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom drygt 3 500 lokaler. I 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder hyresgästerna och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende ­varje dag. Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är drygt 320 personer. Läs mer på www.stockholmshem.se

Vill du vara med och bidra till utvecklingen av bostadsmarknaden i Stockholm? Avdelningen Nyproduktion ger dig nu möjligheten att ingå i ett trevligt team som ständigt jobbar med spännande projekt.

Tjänsten

Som Projekteringsledare ansvarar du för att stärka och säkerställa kvaliteten i Stockholmshems nyproduktion av bostäder. Detta innebär att skapa förutsättningar för rätt kostnad, kvalitet och arbetsmiljö i projekten. Du arbetar i nära samarbete med företagets projektutvecklare, projektchefer samt konsulter för att skapa bra bostäder för våra hyresgäster.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

• Driva projektering av nyproduktion av bostäder från tidiga skeden till systemhandlingar

• Arbetsledning av personal i projekteringsprocessen

• Ansvara för projekteringsbudget i egna projekt

• Stöd vid konsultupphandlingar

• Tekniskt stöd i projekt

• Kommunicera med projektutvecklare, projektchefer samt konsulter

• Utveckla Stockholmshems projekteringsanvisningar

• Tillse att samhällskrav och externa intressenter beaktas

• Delta i utveckling av rutiner för styrning och uppföljning av enhetens verksamhet

Kvalifikationer

• Teknisk utbildning motsvarande civilingenjör, högskoleingenjör eller gymnasieingenjör med inriktning bygg och anläggning

• Flerårig erfarenhet som projekteringsledare inom husbyggnation

• Vana att leda projekteringsgrupper

• Erfarenhet av hela byggprocesser, gärna som platschef

• Erfarenhet från bostadsförvaltning och eftermarknadsarbete

• Erfarenhet av hyreslägenheter och allmännyttiga bostadsföretag är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person krävs det att du är driven, självgående och ansvarstagande. Du besitter en god samarbetsförmåga samt är en god kommunikatör som säkerställer att budskap når fram. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du ser möjligheter i förändringar. Du är väl medveten om mål och kvalitetsstandarder och levererar utifrån dessa. För att passa i rollen bör du även vara affärsmässig, ekonomiskt medveten och fokuserar på effektivitet ur ett helhetsperspektiv.

Vi erbjuder dig

Hos Stockholmshem får du möjligheten att ingå i ett kul team av kompetenta och ambitiösa medarbetare. Du blir även delaktig i spännande projekt med fokus på att vidareutveckla Stockholms bostadsmarknad genom att bygga och utveckla nya bostadsområden.

Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Tjänsten är placerad i enheten för Nybyggnad på Stockholmshems huvudkontor på Södermalm.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Projekteringsledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Stockholmshem med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 26 maj.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Ekenbark på patrik.ekenbark@fasticonkompetens.se eller på 0706-599600.

Facklig representant för Vision är Chantelle Small, tel. 08-508 39 508.

 

 

 

Lediga jobb

1 lediga jobb just nu!

Platschef till Hercules Grundläggning AB

Experis
Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
5 maj 2018