Meny

Projektchef till HSB Södertälje

Lediga jobb
HSB Södertälje, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
9 augusti 2017

Projektchef till HSB Södertälje

Projektchef till HSB Södertälje

HSB HSB Södertälje utvecklar och förvaltar boendet för över 10 000 människor i Södertälje, Salem, Järna och Nykvarn. Tjänsteutbudet innefattar allt från ekonomisk och teknisk förvaltning för bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare till specialisttjänster inom energi och projektledning för stora byggprojekt. Vi erbjuder också hantverkstjänster för både föreningar och privatpersoner. HSB är Sveriges största medlemsägda bostadskooperation och all ekonomisk vinst går tillbaka till verksamheten. Till medlemskapets fördelar hör till exempel utbildningar för förtroendevalda, en HSB-ledamot i bostadsrättsföreningens styrelse och kostnadsfri juridisk rådgivning i boendefrågor. Läs mer på: www.hsb.se/sodertalje/   

Sista ansökningsdag

Datum: 2017-08-09

Annonsör: HSB

Kontaktinfo

Patrik Ekenbark

Rekryteringskonsult

070-659 96 00

patrik.ekenbark@fasticonkompetens.se

Plats: Södertälje

Har du erfarenhet av projektledning och söker nya utmaningar? HSB Södertälje söker nu en Projektchef för att fortsätta driva utvecklingen av deras bostäder framåt.

Tjänsten Som Projektchef är du en viktig spelare i HSB Södertäljes projektledningsteam. Avdelningen ansvarar för att handla upp, driva och samordna projekt inom HSB Södertälje. Projekten berör såväl bygg, vvs, el samt mark och är framförallt inom ROT-sektorn. Rollen innebär även att vara bostadsrättsföreningarnas styrelsers högra hand gentemot entreprenörerna, vilket ställer krav på god bredd och erfarenhet från bygg- och fastighetssidan. Du har personal- och budgetansvar för din avdelning och rapporterar till VD.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

• Totalansvar för byggprojekt av olika storlek, från projekteringsstadiet till förvaltningsskedet, vilket innebär att leda, styra och planera arbetet mot ställda projektmål

• Kontinuerligt hålla sig uppdaterad avseende ny teknik, lagar, bestämmelser och förordningar på bygg- och fastighetsmarknaden

• Kommunicera med kund samt med andra beslutsfattare för att säkerställa rätt beslut

• Utredningar i projektens tidiga skeden

• Rådgivare till styrelserna beträffande investeringsplanering och byggprocessutveckling

• Budget, planering, kalkylering samt uppföljning

• Konsult- och entreprenadupphandlingar

• Upprätta och utveckla samarbeten med externa parter.

 

Kvalifikationer

• Bygg- och fastighetsrelaterad högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet

• Flerårig erfarenhet av projektledning – från projektering till uppföljning

• Flerårig erfarenhet från bygg-, drift- eller fastighetsbranschen

• Erfarenhet från upphandling av konsult- och entreprenadtjänster

• Goda kunskaper inom entreprenadjuridik och budgetarbete

• Behärskar svenska språket väl i såväl tal som skrift

• B-körkort

 

Personliga egenskaper För att trivas i rollen ser vi att du är en god relationsskapare med god förmåga att skapa engagemang, förtroende och tillhörighet. Du är trygg i din yrkesroll känner dig bekväm i att jobba med ROT-projekt och tillsammans med BRF-styrelser. Vidare har du har ett gott omdöme, är tydlig och saklig i din kommunikation och delegerar uppgifter på ett bra sätt. Att arbeta med människor och utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare är något du värderar högt.

 

Vi erbjuder dig Vi ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete samt stora utvecklingsmöjligheter i en trygg och stabil miljö. Vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden.

 

Ansökan Om du tycker att tjänsten som Projektchef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar HSB Södertälje med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 9 augusti.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Ekenbark på patrik.ekenbark@fasticonkompetens.se eller på 0706-599 600 alternativt Jennica Klaman på jennica.klaman@fasticonkompetens.se eller på 0734-154 322.