Meny

Projektchef för Nya Sjukhusområdet Helsingborg

Lediga jobb
Region Skåne, Skåne län
Sista ansökningsdatum 
31 mars 2018

Projektchef för Nya Sjukhusområdet Helsingborg

Om arbetsplatsen

Gör skillnad - Varje dag 

Regionfastigheter är en del av Region Skåne med uppdrag att ansvara för ägande och utveckling av regionens ägda och förhyrda fastigheter. Regionfastigheter har ett tydligt verksamhetsfokus och skapar rum för utveckling. Vi bidrar till ständigt bättre förutsättningar att bedriva vård, trafik och utveckling i Skåne. Genom att garantera hög kvalitet på fastigheter och lokaler grundlägger Regionfastigheter långsiktig framgång för alla verksamheter inom Region Skåne. 

Region Skåne genomför just nu de största satsningarna någonsin på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö, Lund och Ängelholm. Målet är bättre vård och arbetsmiljö med sjukhus som är väl rustade för att möta framtidens krav.

Arbetsuppgifter

Då vi genomför mångmiljardsinvesteringar har vi många år framför oss med flera av de viktigaste och intressanta projekt inom regionen. Våra projekt är stora, komplexa och både byggnads- och installationstekniskt avancerade. 

Vår organisation söker en ny projektchef till Nya Sjukhusområdet Helsingborg (NSH). Som projektchef har du en viktig roll då du ansvarar för bygg- och utrustningsinvesteringen i projektet NSH. Du kommer, tillsammans med dina medarbetare och kunden, arbeta efter ”verksamhetsdriven fastighetsutveckling”. Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande utifrån vad ditt team behöver stöd i, dock ser vi att hålla helhetsperspektivet och team building som extra viktigt. 

Projektchefen är direkt underställd divisionschefen för Division Projekt och ingår i dess ledningsgrupp. Division Projekt har cirka 100 medarbetare uppdelade på sju enheter. Tjänsten innebär personalansvar. 

Dina arbetsuppgifter 
• Leda, utveckla och driva projektet NSH 
• Team building och arbetsmiljö 
• Helheten angående kvalitet, tid och ekonomi samt rapportering 
• Stora upphandlingar 
• Personalansvar 
• Ledningsgruppsarbete

Kvalifikationer

För att vara den vi söker tror vi att du har: 
• Mångårig erfarenhet inom branschen 
• Drivit stora komplexa projekt i en högre befattning 
• Erfarenhet av personalansvar 
• Meriterande med erfarenhet från beställarsidan 
• Erfarenhet från roll med täta kundkontakter 
• Meriterande med erfarenhet av verksamhetsutveckling 
• Civilingenjörsutbildning, eller motsvarande kompetens 
• Ledningsgruppsarbete är meriterande 

Som person har du naturliga ledar- och chefsegenskaper och god samarbetsförmåga. Du är initiativtagande, arbetar strukturerat och uppskattar ett föränderligt arbete som erbjuder nya utmaningar. 

Region Skånes värdegrund är central i organisationen och genomsyrar det dagliga arbetet. För att trivas i rollen som Projektchef hos oss är du en värderingsdriven person som vill arbeta efter våra värdeord: Välkomnande, Drivande, Omtanke och Respekt. 

Om du tycker att tjänsten som projektchef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, välkomnar vi din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

 

 

Ansökan

Ansök senast:   2018-03-31

Referensnummer:   A757718

Välkommen att söka genom att:

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner

 

Carola Joelsson, Divisionschef Projekt072 -543 53 89Marcus Enochsson, Rekryterare (för frågor om rekryteringsprocessen)046-275 26 93

 

Fackliga företrädare

 

Leo Hafstad, Sveriges ingenjörer046-17 78 91Richard Jerneborg, Vision0768-89 01 09

 

  

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. 

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör. 

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.