Meny

Produktionsschef

Lediga jobb
Enviva, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
31 oktober 2018

Produktionsschef

Är detta din framtida arbetsplats?
Eniva Isolerproffs är ett tillväxtbolag som vi medarbetare är stolta över. Vi är med och skapar ekonomiska fördelar för våra kunder. Vi söker ständigt efter nya kunder att utvecklas tillsammans med. Detta ställer stora krav på oss som medarbetare och det är något som vi gillar. Vi växer hela tiden, vill du vara med på vår resa in i framtiden? Vi är ständigt på jakt efter engagerade och drivna personer och om du känner igen dig i den beskrivningen, tveka inte! Hos oss är du alltid välkommen!

Vilka är vi?
Eniva Isolerproffs är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande. Det växande klimathotet och stigande priserna på energi gör att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster de kommande åren. Våra kunder är alla som äger, bygger eller förvaltar en fastighet, dvs. vi riktar in oss mot villaägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och byggföretag.

Dina kommande möjligheter
Du som produktionschef på vår produktionsavdelning har en nyckelroll i företaget och är ansvarig för all produktion. Du har direkt personalansvar för våra lösullsinstallatörer och snickare, att placera ut dem på rätt jobb vid rätt tillfälle och förse dem med rätt förutsättningar. Du driver den administrativa processen inför entreprenaderna samt har även kundansvar. Du ansvarar för att upprätta och följa ekonomiska planer, projektledning samt har kostnadsansvar. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar och ställer höga krav på engagemang, noggrannhet och struktur. Du är placerad på vårt kontor i Täby där du har kompetenta samarbetsvilliga kollegor nära till hands.

Vem trivs här?
Du är engagerad, noggrann och ansvarsfull samt trivs med att jobba självständigt. Du har lätt för att samarbeta och knyta kontakt med nya människor eftersom du är positiv, nyfiken och social. För att lyckas i denna tjänst behöver du vara driven och innovativ och klara av att ha ”många bollar i luften”. Van att driva projekt från start till mål. Du känner dig trygg och säker i ditt möte med kunder och människor i förtroendepositioner. Du har förmågan att leda och engagera dina medarbetare samt att delegera rätt person på rätt uppdrag.

  • Du är starkt kvalitetsmedveten
  • Lagspelare
  • Du har hög kompetens och engagemang
  • Är stark, tydlig och bekväm i rollen som ledare
  • Driven, resultatinriktad och lösningsorienterad

Dina kvalifikationer
Arbetat i liknade roller på någon typ av serviceföretag. Du behärskar Microsoft Office bra, har erfarenhet från att jobba i ekonomisystem och är erfaren att avsluta projekt där uppföljning är en stor del. Erfarenhet av projektledning samt ledarerfarenhet med liknande arbetsgrupp.
För att läsa mer om bolaget och våra tjänster www.isolerproffs.se

Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan