Meny

Produktionschefer till Hercules Grundläggning AB

Lediga jobb
Hercules Grundläggning AB , Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
6 augusti 2017

Produktionschefer till Hercules Grundläggning AB

Produktionschefer till Hercules Grundläggning AB

HERCULES Grundläggning AB är ett av Skandinaviens ledande grundläggningsföretag. Kärnverksamheten är pålning och stödkonstruktioner. Idag är vi ca 250 anställda över hela landet. Herculesgruppen ingår i NCC AB och omsatte 2016 ca 950 miljoner kronor. Nu söker vi två produktionschefer inom Region Nord, en med ansvarsområde Östergötland/Södermanland och en till Uppsalaregionen. Du kommer att ingå i en platt organisation med en tydlig roll och få arbeta under stort eget ansvar och initiativtagande under givna ramar.

 

Placering: Uppsala län, Västmanlands län, Stockholms län, Östergötlands län, Södermanlands län, Gävleborgs län, Uppsala, Västerås, Enköping, Linköping, Norrköping, Eskilstuna, Strängnäs, Mjölby, Motala, Finspång, Håbo, Stockholm, Heby, Sala, Gävle, Östhammar, Norrtälje, Knivsta, Sigtuna

Bransch: Bygg, Anläggning, Management

Antal tjänster: 2

 

Rollen hos oss

Som produktionschef hos oss är du ytterst ansvarig för att leda och övervaka produktionen och affärsverksamheten inom området. I tidiga skeden innebär det kundansvar för nya såväl som befintliga kunder, anbudsarbete och kontraktsförhandlingar. I projekten förväntas du delta i genomförande från planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi. Arbetet sker i samråd med projektets platschef.

 

Dina erfarenheter

Nu söker vi dig som har flera års erfarenhet från en liknande roll inom byggbranschen, helst med anknytning till mark och/eller anläggning. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom området, men det är inget krav.

 

Dina egenskaper

Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Du är en drivande person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor.

 

Vi tror att du som person är ansvarstagande, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en god problemlösare och trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Vi tror också att du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt. Som ledare och chef inom Hercules är det dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar och att du är en förebild i efterlevnaden av dessa.

 

Ytterligare information

Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar. Som produktionschef i Östergötland kommer du främst att verka i Östergötland, men även Eskilstuna kan förekomma. Som produktionschef i Uppsala kommer du att ha den regionen som ditt primära geografiska arbetsområde. Lokalkontor finns i Linköping och Uppsala medan regionkontoret är placerat i Västerås. Din placeringsort styrs av din hemort.

 

I denna rekrytering samarbetar Hercules med Experis. Om du är den vi söker, ansök nu. Sista dag för ansökan är 6 augusti. Urvalet i denna rekrytering sker dock löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vänligen ange om din ansökan avser tjänsten i Uppsala och/eller Östergötland/Södermanland.

 

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta någon av de ansvariga rekryterarna Christian Johansson (rekryteringskonsult, Experis Östergötland), på 013-35 55 09 alt. christian.johansson@se.experis.com, eller Fredrik Pettersson (rekryteringskonsult, Experis Uppsala) på 018-185979 alt. fredrik.pettersson@se.experis.com.

 

Välkommen med din ansökan!

Dela

Ansök

Sista ansökningsdag

2017-08-06

Ansök

 

Jobb ID: 24849

 

Kontaktinformation

Om jobbet

Fredrik Pettersson

Telefon +46 18 18 59 79

Fredrik.Pettersson@se.experis.com

 

Välkommen att kontakta vår tekniska support via e-post:

info@se.experis.com

 

eller på telefon 020- 725 725