Meny

Produktionschef Närke/Värmland

Lediga jobb
Experis, Örebro län
Sista ansökningsdatum 
18 mars 2018

Produktionschef Närke/Värmland

HERCULES Grundläggning AB är ett av Skandinaviens ledande grundläggningsföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Kärnverksamheten är pålning och stödkonstruktioner. Idag är vi ca 370 anställda i koncernen. Hercules Grundläggning AB ingår i NCC AB och omsatte 2017 ca 1,5 miljarder kronor. Nu söker vi en Produktionschef inom Region Nord med ansvarsområde Närke/Värmland. Du kommer att ingå i en platt organisation med en tydlig roll och få arbeta under stort eget ansvar och initiativtagande under givna ramar.

I rollen som Produktionschef hos oss är du ytterst ansvarig för att leda och övervaka produktionen och affärsverksamheten inom området. I tidiga skeden innebär det kundansvar för nya såväl som befintliga kunder, anbudsarbete och kontraktsförhandlingar. I projekten förväntas du delta i genomförande från planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi. Arbetet sker i samråd med projektets Platschef.


För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet från en liknande roll inom byggbranschen, helst med anknytning till mark och/eller anläggning. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom området, men det är inget krav.


Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Du är en drivande person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor.

Din personlighet är viktig för oss. Du är ansvarstagande, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en god problemlösare och trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Vi tror också att du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt. Som ledare och chef inom Hercules är det dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar och att du är en förebild i efterlevnaden av dessa.


Tjänsten är en tillsvidareanställning. I rollen som Produktionschef kommer du främst att ha Närke och Värmland som geografiskt arbetsområde. Lokalkontoret finns i Örebro, medan regionkontoret är placerat i Västerås.

I denna rekrytering samarbetar Hercules med vår rekryteringspartner Experis AB. För mer information om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på 072-4537654 eller anneli.wallin@se.experis.com

Ansök med registrerat aktuellt CV och Personligt brev via länken. Sök redan idag då urval sker löpande, dock senast 18 mars 2018.  Urvalet i denna rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb

3 lediga jobb just nu!

Kundansvarig inom bygg

ABA
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
31 oktober 2018

Produktionsschef

Enviva
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
31 oktober 2018

Projektledare inom Bygg och Fastighet

ÅF
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 november 2018