Meny

Platschef till Hercules Grundläggning AB

Lediga jobb
Experis, Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
5 maj 2018

Platschef till Hercules Grundläggning AB

HERCULES Grundläggning AB är ett av Skandinaviens ledande grundläggningsföretag. Kärnverksamheten är pålning och stödkonstruktioner. Idag är vi ca 370 anställda över hela landet. Herculesgruppen ingår i NCC AB och omsatte 2017 ca 1,5 miljarder kronor. Nu söker vi en platschef inom Region Nord med ansvarsområde Östergötland/Södermanland. Du kommer att ingå i en platt organisation med en tydlig roll och få arbeta under stort eget ansvar och initiativtagande under givna ramar.

Placering: Östergötlands län, Södermanlands län
Bransch: Bygg, Anläggning
Antal tjänster: 1

Rollen hos oss
Som platschef hos oss kommer du att vara ansvarig för genomförandena av ett antal av våra projekt i området. Du kommer att driva projekten genom att säkerställa att resurser i form av material, maskiner och personal finns på plats, göra inköp, följa upp mot budget med mera. Du kommer att ha en tät dialog med kunden i respektive projekt. I din roll rapporterar du till produktionschefen.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller högre med anknytning till bygg och anläggning. Du kan vara antingen nyexaminerad eller ha erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll inom byggbranschen. Har du erfarenhet av arbete inom mark och/eller anläggning är det meriterande men inget krav.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet tillsammans med kunder och medarbetare. Du är en drivande person som lockas av en ledande roll och att skapa resultat tillsammans med människor.

Vi tror att du som person är ansvarstagande, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en god problemlösare och trivs med att leda och entusiasmera medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Vi tror också att du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt. Som ledare och chef inom Hercules är det dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar och att du är en förebild i efterlevnaden av dessa.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Hercules AB. Du kommer främst att ha Östergötland som geografiskt arbetsområde, men även Södermanland kan förekomma. Lokalkontoret finns i Linköping medan regionkontoret är placerat i Västerås. Din placeringsort styrs av din hemort.

I denna rekrytering samarbetar Hercules med Experis. Om du är den vi söker, ansök nu. Sista dag för ansökan är 30 april. Urvalet i denna rekrytering sker dock löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Christian Johansson (rekryteringskonsult, Experis), på 013-35 55 09, eller mejla mig dina kontaktuppgifter till christian.johansson@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan!