Meny

Platschef till Byggföretag

Lediga jobb
Temp-Team, Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
31 december 2017

Platschef till Byggföretag

FöretagspresentationVill du arbeta hos en ledande aktör inom drift och underhåll av Sveriges infrastruktur? Trivs du med att arbeta med helheten i projekt och med varierande arbetsuppgifter? Nu söker vi en platschef till Keller Grundläggning AB tillhör Keller Group koncernen som räknas som världens största oberoende grundläggningsföretag med en omsättning på över 15 miljarder och med verksamheter i över 40 länder. Keller Grundläggning, med kontor i Lindome precis utanför Göteborg, har ansvar för den skandinaviska marknaden med ett delägt dotterbolag i Finland. Förutom projekt i Sverige, Norge och Finland så har Keller Grundläggning utfört grundläggningar i Asien, USA, Australien och stora delar av Europa. TjänstebeskrivningSom platschef hos Keller ansvarar du över projekten från byggstart till färdigt objekt. Bolaget arbetar med byggnation av hus och infrastruktur med oftast flera projekt igång samtidigt. I rollen som platschef agerar du länken mellan projektledare och yrkesarbetarna och leder projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Under ditt ansvar ligger även samordning av leverantörer och underentreprenörer. 

Bolaget bygger från norr till söder i Sverige så arbetet innebär resor och boende på annan ort några dagar i veckan. De flesta bygg projekten är i Göteborg, Stockholm och OsloKvalifikationerVi söker dig som har en hög social kompetens och en förmåga att skapa goda relationer. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper. Du har god förmåga att samordna samt är duktig på att kommunicera och trivs att arbeta i projektform. I ditt arbete är du ordningsam, initiativtagande och effektiv. Du är inte rädd för att fatta beslut och du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Slutligen söker vi dig som har förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv och du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande.Egenskaper


Krav:
• Svenska flytande i tal och skrift, meriterande med engelska
• Erfarenhet av arbetsledning eller tidigare roll som platschef
• Erfarenhet av byggbranschen

 

AnsökanDu söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

I den här processen samarbetar vi med TEMP-TEAM Välkommen att kontakta Eva Mellquist på 0708582386 om du har några frågor. 

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.seKontaktperson(er)Eva MellquistAnställningsomfattningHeltidAnställningsformTillsvidareanställningTjänstgöringsortGöteborgPubliceringsdatum2017-11-30

 

Lediga jobb

1 lediga jobb just nu!

Projektledare inom Bygg och Fastighet

ÅF
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 november 2018