Meny

Peab söker Installationssamordnare

Lediga jobb
Peab, Uppsala län
Sista ansökningsdatum 
2 juli 2017

Peab söker Installationssamordnare

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 14.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

 

Installationssamordnare

Region Bygg Öst 1 har byggverksamhet med inriktning mot nybyggnation, om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, förvaltningsbyggnader och bostäder i Stockholm, Uppsala och Gotland. Vi vill nu förstärka vår organisation med en installationssamordnare till Uppsala. Du kommer att vara en viktig lagspelare i det spännande och utmanande projektet Uppsala Stadshus.

 

Som installationssamordnare är du koordinator mellan bygg- och installationsentreprenörerna och leder installationsarbetet i byggprojekt från projektutvecklingsskedet till projektavslut. Du kommer bl.a. att arbeta med projektering, installationsupphandlingar, tidsplanering, framtagande av olika tekniska lösningar samt driftsättning och avprovning av projekten. Du har även ett stort ansvar i att löpande kontrollera/ansvara för att den ekonomiska hanteringen från installatörerna är korrekt. Arbetet innebär samverkan med aktuella projektteam, myndigheter, beställare, konsulter, leverantörer och underentreprenörer.

 

Vi söker dig som är engagerad, strukturerad, noggrann och har god förmåga att prioritera. Du är också samarbetsorienterad och arbetar självständigt inom ditt kompetensområde. Vi ser att du har en bakgrund inom el eller VVS samt att du har flerårig erfarenhet inom konsult, installations- eller entreprenadbranschen. Det är meriterande om du har kompetens samt erfarenhet av att ha jobbat med miljöcertifiering, gärna med Breeam i projekt.

 

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

 

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten Skriv ut

SISTA ANSÖKNINGSDAG:

2017-07-02

 

ARBETSPLATS/PLACERINGSORT:

Uppsala

 

KONTAKTPERSONER:

Jenny Eurenius, personalsamordnare

mob: 0733 37 55 52

 

Johan Eskilsson, arbetschef

mob: 0733 37 14 29