Meny

Metrolit Byggnads AB sökerPlatschef

Lediga jobb
Metrolit, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
7 juli 2017

Metrolit Byggnads AB sökerPlatschef

Platschef

Som Platschef har du ett totalansvar för det projekt du driver, det vill säga du planerar, realiserar och slutför projekten på utsatt tid. Vidare ansvarar du för att den löpande produktionen genomförs med lönsamhet, god kvalitet och med en nöjd slutkund. Projekten varierar i storlek (20-300 MSEK) och exempel på arbeten är om- och tillbyggnationer av bostäder, skolor, lokaler, hotell, kulturminnesmärkta byggnader och arkitekturkomplexa profilprojekt. Du kommer även att arbeta med anbud, projekt- och ekonomistyrning. Du har ett kommunikationsansvar och ska aktivt förmedla och förankra viktig företagsinformation till dina team. I din roll samarbetar du med både beställare, intern personal och underentreprenörer.  Du rapporterar direkt till Arbetschef och i ditt stödteam ingår arbetsledare, entreprenadingenjörer, kalkylatorer och inköpare.

 

Din profil

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har adekvat utbildning och en bred erfarenhet från byggbranschen. Högskoleexamen inom byggteknik, samhällsbyggnad eller motsvarande är meriterande men inget krav. Du är van att arbeta i projektform och har flera års erfarenhet som platschef eller roller med liknande (eller likvärdiga) arbetsuppgifter och ansvar. Ditt engagemang, entreprenörsanda och ditt goda ledarskap är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmågan att upprätta goda relationer med personal, kunder och samarbetspartners. Hos oss har du möjlighet att vidareutveckla din talang och erbjuds därför kontinuerlig utbildning. Som person är du hängiven och strukturerad med förmåga att planera din och andras tid.

 

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

 

Det här är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Vill du veta mer?

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) märkt med aktuell tjänst, eller eventuella frågor till rekrytering@metrolit.se. Vi träffar och utvärderar kandidater löpande, så vänta inte. Sök nu!

 

Välkommen med din ansökan!

KONTAKT

 

TEL 08-572 344 00

BESÖKSADRESS: HEMVÄRNSGATAN 15