Meny

Kommersiell projektledare

Lediga jobb
Fasticon Kompetens, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
11 augusti 2017

Kommersiell projektledare

Vi på Real Estate Sweden, PostNord AB är inne i ett spännande utvecklingsskede och söker dig som trivs i en framåtsträvande och kreativ miljö.

Inom Real Estate Sweden är uppgiften att utifrån behov förse verksamheter med lokaler och hitta rätt lösningar. De finns några tusen hyresavtal i Norden och majoriteten av hyresgästerna är interna. Beståndet består främst av produktionsenheter.

Tjänsten
Du kommer att leda och driva projekt inom lokal- och fastighetsområdet. Din roll är bred och du arbetar självständigt med om-, ny- och tillbyggnationer på uppdrag av verksamheten. Ditt ansvar är att utforma lokalprogram som säkerställer att verksamheten har ändamålsenliga lokaler och fastigheter enligt företagets fastslagna riktlinjer. Du är verksamhetens ombud och en god beställare. Rollen innebär omfattande kontakter och samordning med olika aktörer såväl internt som externt.

Du planerar och leder ditt arbete självständigt under stort eget ansvar. Du ingår i ett kompetent team bestående av projektledare och hyresförhandlare där stämningen är god och präglas av gott samarbete. Du rapporterar till Chef Property & Projects och utgår från vårt fina aktivitetsbaserade kontor i Solna.

Resor i tjänsten är vanligt förekommande och ett par gånger i veckan kan du komma att befinna dig på resande fot, ofta handlar det om dagsresor.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 •  Planera och genomföra om-, ny- och tillbyggnadsprojekt
 • Utforma lokalprogram efter gällande riktlinjer och krav
 • Projektstyrning och mot fastställda kvalitets- och tidsramar
 • Medverka på hyresgästmöten och följa upp att det som beställts är det som levereras
 • Samordna och styra mellan IT, säkerhet etc.
 • Upphandla och avropa konsulter samt entreprenörer

Kvalifikationer

 •  Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning, eller är byggnadsingenjör alternativt annan motsvarande kompetens
 • God erfarenhet av byggprojektledning, helst inom om- och nybyggnation eller av större hyresgästanpassningar
 • Du är van vid och trivs med att arbeta i projektform
 • Erfarenhet av att arbeta med CAD och/eller lokalprogram och van att arbeta med skisser är ett krav
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift  
 • Körkort är ett krav

Personliga egenskaper
För att passa i den här rollen bör du vara självständig, strukturerad och har en god förmåga att skapa förtroende för dig och ditt uppdrag. Som person beskrivs du ofta som driven och initiativrik. Då förutsättningarna är olika från plats till plats är det viktigt att du gillar att lösa problem och är kreativ i ditt sinne. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och följer företagets rutiner, processer och har en ekonomisk medvetenhet. 

Du erbjuds
I denna roll erbjuds du ett arbete i en koncern som präglas av samarbete och öppenhet. Utveckling och förnyelse av verksamheten sker kontinuerligt och du får vara med och påverka.

Mångfald är en naturlig del i företagskoncernens verksamhet. Vi välkomnar gärna dig som liksom vi ser på olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast, dock senast den 9 juli 2017 men urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Postnord med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Salomonsson på helena.salomonsson@fasticonkompetens.se på 073-415 43 14. 

Lediga jobb

6 lediga jobb just nu!

Byggprojektledare

Gnestahem AB
Södermanlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggprojektledare

SBC
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Regionchef Mellan

Sveriges Byggindustrier
Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggteknisk Expert / Byggnadsingenjör

Cramo Adapteo
Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Byggprojektledare i Stockholm och Göteborg

PCS Modulsystem
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018

Byggprojektchef

Husab
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018