Meny

Interim – Senior Projektutvecklare till AGORA

Lediga jobb
Agora, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
12 augusti 2018

Interim – Senior Projektutvecklare till AGORA

AGORA söker nu två seniora konsulter för uppdrag som Projektutvecklare där man utgår ifrån deras centralt belägna kontor på Drottninggatan i Stockholm.

Om tjänsten

I rollen som projektutvecklare kommer du vara en ytterst viktig del av bolagets projektverksamhet där syftet med uppdraget är att identifiera och genomföra utvecklingsprojekt från idé till färdigställande. Du kommer ha övergripande ansvar för att tillsätta projektgrupp och koordinera medlemmar samt driva och genomföra utvecklingsprojekten utifrån projektbudget och tidplan. Resor i tjänsten förekommer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter   

 • Identifiera och genomföra utvecklingsprojekt från idé till färdigställande
 • Ansvar för att projekten uppfyller koncernens avkastningskrav enligt beslutade kommersiella och ekonomiska mål och tidplaner
 • Ansvarar för att tillsätta projektgrupp och leda samt koordinera både interna och externa resurser
 • Delaktig i säkerställandet av att organisationen och dess medarbetare blir en viktig kraft i vidareutvecklingen av företaget enl. definierade mål
 • Upprätta beslutsunderlag, riskanalyser, rapporter och målformuleringar i projekten
 • Administration – dokumentation, budget och uppföljning
 • Nära samarbete med förvaltningsteamet och övriga organisationen

Kvalifikationer och önskad kompetens

 • VI ser att du som söker har relevant akademisk utbildning med byggteknisk inriktning eller motsvarande samt minst 10 års erfarenhet av liknande uppdrag
 • Erfarenhet från att driva detaljplaner, bygglovsprocesser samt genomföra upphandlingar av entreprenader
 • Erfarenhet av kommersiell fastighetsutveckling och projektkalkyler
 • Goda muntliga och skriftliga kommunikationsfärdigheter i svenska
 • Goda IT-kunskaper, Office, Outlook etc. 
 • B-körkort

Personliga egenskaper

För att lyckas i uppdraget ser vi att du som person är nyfiken kring framtida trender, du är kreativ, affärsmässig, driven, passionerad och prestigelös. Vidare utmanar du traditionella sätt att arbeta, du är lösnings- och resultatorienterad samt duktig på att bygga team och skapa engagemang. Du har en solid kunskap och erfarenhet av kommersiella fastigheter och mötesplatser kombinerat med en god teknisk kompetens.

Din ansökan

Ta nästa kliv i karriären som konsult inom Projektutveckling med AGORA! Välkommen med din ansökan för uppdraget via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Henrik Nyberg (tel. 070-790 05 29) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om AGORA

Agora är ett fastighetsbolag med fokus på ägande, utveckling och förvaltning av lönsamma fastigheter i centrala lägen i utvalda större och medelstora städer. Med en bred mix av hyresgäster underlättar vi människors vardag och skapar intressanta mötesplatser. Bolaget bildades 2015 och har två stora huvudägare, M2 Asset Management AB och Kvalitena AB (publ). Bolaget listades på Nasdaq First North 15 juni 2015 och äger idag 22 fastigheter med en uthyrbar area om 265 000 kvm på 15 orter till ett marknadsvärde om ca 4,4 miljarder SEK.

För mer info, vänligen besök www.agoraretail.se