Meny

Hercules Grundläggning AB rekryterar platschef

Lediga jobb
Hercules Grundläggning AB , Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
6 augusti 2017

Hercules Grundläggning AB rekryterar platschef

Hercules Grundläggning AB rekryterar platschef

HERCULES Grundläggning AB är ett av Skandinaviens ledande grundläggningsföretag. Kärnverksamheten är pålning och stödkonstruktioner. Idag är vi ca 250 anställda över hela landet. Herculesgruppen ingår i NCC AB och omsatte 2016 ca 950 miljoner kronor. Nu söker vi en platschef inom Region Nord med ansvarsområde Östergötland/Södermanland. Du kommer att ingå i en platt organisation med en tydlig roll och få arbeta under stort eget ansvar och initiativtagande under givna ramar.

 

Placering: Östergötlands län, Södermanlands län, Örebro län, Jönköpings län, Kalmar län, Uppsala län, Västmanlands län, Stockholms län

Bransch: Teknik, Naturvetenskap, Management

Antal tjänster: 1

 

Rollen hos oss

Som platschef hos oss kommer du att vara ansvarig för genomförandena av ett antal av våra projekt i området. Du kommer att driva projekten genom att säkerställa att resurser i form av material, maskiner och personal finns på plats, göra inköp, följa upp mot budget med mera. Du kommer att ha en tät dialog med kunden i respektive projekt. I din roll rapporterar du till produktionschefen.

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll inom byggbranschen, helst med anknytning till mark och/eller anläggning. Du har någon form av teknisk utbildning på gymnasienivå eller högre.

 

Dina egenskaper

Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Du är en drivande person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor.

 

Vi tror att du som person är ansvarstagande, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en god problemlösare och trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Vi tror också att du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt. Som ledare och chef inom Hercules är det dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar och att du är en förebild i efterlevnaden av dessa.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du kommer främst att ha Östergötland som geografiskt arbetsområde, men även Södermanland kan förekomma. Lokalkontoret finns i Linköping medan regionkontoret är placerat i Västerås. Din placeringsort styrs av din hemort.

 

I denna rekrytering samarbetar Hercules med Experis. Om du är den vi söker, ansök nu. Sista dag för ansökan är 6 augusti. Urvalet i denna rekrytering sker dock löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Christian Johansson (rekryteringskonsult, Experis), på 013-35 55 09, eller mejla mig dina kontaktuppgifter till christian.johansson@se.experis.com.

 

Välkommen med din ansökan!

Ansök

Sista ansökningsdag

2017-08-06

Spara som favorit

Ansök

Jobb ID: 24861

 

Kontaktinformation

Om jobbet

Christian Johansson

Telefon 013-35 55 09

christian.johansson@se.experis.com

Välkommen att kontakta vår tekniska support via e-post:

info@se.experis.com

 

eller på telefon 020- 725 725

 

Vi har öppet vardagar 08-17