Meny

Gruppchef/Uppdragsledare Malmö

Lediga jobb
ELU, Skåne län
Sista ansökningsdatum 
19 februari 2017

Gruppchef/Uppdragsledare Malmö

Erfaren Gruppchef/Uppdragsledare till anläggningsavdelningen Malmö 
Inom anläggningsområdet sysselsätter ELU idag närmare 100 engagerade och kunniga konstruktörer. Tyngdpunkten ligger på anläggningskonstruktioner i stål och betong, och kompetensen sträcker sig över uppdragets alla skeden – från förslagsritningar till bygghandlingar.
På ELU strävar vi efter att genom engagemang och kreativitet leverera lösningar i teknikens framkant. Vi har en kontinuerligt stor efterfrågan på ELUs tjänster och söker nu en erfaren gruppchef/uppdragsledare som vill vara med och utveckla vårt nya kontor i Malmö.

Om uppdraget
Som gruppchef och uppdragsledare har du två ansvarsområden:

Som gruppchef har du det yttersta personalansvaret för samtliga konstruktörer i Malmö och rapporterar till Avdelningschefen i Göteborg. Med ditt engagerade ledarskap säkrar du kompetensutvecklingen, tar tillvara medarbetarnas vilja och förmåga att vara engagerade och aktivt bidra till ELUs utveckling. Det är också av stor vikt att skapa ett arbetsklimat där alla på ELU mår bra, trivs, utvecklas och hjälper varandra att klara uppdragen.

Du är samtidigt en av flera uppdragsledare som leder och ansvarar för uppdrag på anläggningsavdelningen, detta tillsammans med kunniga och erfarna kollegor. Uppdragen kan bestå av att tillsammans med kunderna ta fram bygghandlingar för broar eller tunnlar för totalentreprenader, men kan även vara arbeten i tidiga skeden med utredningar och förslags- eller systemhandlingar.

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter och kommer kräva mycket eget ansvar. I gengäld får du möjlighet att utvecklas tillsammans med våra erfarna uppdragsledare och kunniga medarbetare.

ELU södra Sverige etablerades i Malmö vid årsskiftet efter att ha varit verksamma i Helsingborg under 3 års tid.

Vem är du
Vi söker dig som är civilingenjör inom Väg- och Vatten med minst fem års erfarenhet som anläggningskonstruktör och som tidigare har arbetat som uppdragsledare.

Du triggas av utmaningar, har ett stort teknikintresse och en stark vilja att utvecklas i din roll som uppdragsledare. Som person är du relationsskapande och har ett etablerat kontaktnät i södra Sverige. Vidare är du engagerad, initiativrik och delar med dig av din kunskap.

Du är intresserad och nyfiken på att ta nästa steg i din karriär och vill ta ett tydligt personalansvar. Du har ett starkt intresse för ledarskapet. Som gruppchef på ELU i Malmö kommer du att ha personalansvaret för ca 10 personer, med avsikt att växa vidare i södra Sverige. 

Vi erbjuder dig
Ett spännande och stimulerande arbete på ett företag som är marknadsledande inom sitt område. Du kommer in i en expansiv fas och får möjlighet att vara med och vidareutveckla vår verksamhet i södra Sverige. ELUs företagskultur präglas av en dynamisk och positiv miljö med korta beslutsvägar där vi värnar om våra medarbetare. Våra värdeord är engagemang, samarbete, tillförlitlighet och kreativitet.

ELU är en av landets ledande teknikkonsulter med spetskompetens inom verksamhetsområdena bygg, anläggning och geoteknik. I snart 50 år har vi genom engagemang, tillförlitlighet och kreativitet bidragit till Sveriges samhällsutveckling. Vi bygger framtiden, var med på vår resa!

Intervjuer sker löpande, vänta in med ditt intresse. Om Du har några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stina Nord 073-654 52 57

Läs gärna mer om ELU på www.elu.se.

Lediga jobb

1 lediga jobb just nu!

Driftingenjör gata

Täby kommun
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
24 juni 2018