Meny

Gruppchef till Sydark Konstruera

Lediga jobb
Badenoch & Clark, Skåne län
Sista ansökningsdatum 
14 mars 2018

Gruppchef till Sydark Konstruera


Gruppchef som samspelar med arkitektur, konstruktion och arbetskamrater.

Arkitektur handlar, som du vet, om en syntes och balans mellan material, människor, funktion, estetik, form, färg, ljus. Vägen från idé till färdig byggnad är sällan rak, men den är alltid spännande. På Sydark Konstruera är den till och med lite extra spännande eftersom vi med en mångsidig besättning jobbar integrerat med arkitektur, konstruktion och projektledning för att skapa byggnader som inte bara står – de består. Besättningen är idag 50 män och kvinnor stark och huserar (passande ord, eller hur?) mellan Drottningtorget och Slussplan mitt i Malmö. Om du vill bygga både vår och din egen framtid borde du kika in på www.sydarkkonstruera.se. Där kan du se vad vi står för, vad vi gör och vad vi har gjort.

Byggnadskonstruktiv läggning
Byggprojekt är mångfacetterade. Det tror vi också att du är. Inte bara i din roll som gruppchef för byggnadskonstruktörerna, utan även som person. Förutom att vara en bra och tydlig kommunikatör, saklig kravställare och god kamrat, så har du troligen sex-sju års erfarenhet som byggnadskonstruktör och en examen som byggnadsingenjör eller civilingenjör inom väg och vatten. Eftersom du är uppdragsansvarig och inblandad i vissa större projekt deltar du i ledningsmöten varje vecka för att koordinera projektplanering och utveckling av företaget.

Gruppstyrkan sitter i strukturen.
Här sitter arkitekter och konstruktörer bredvid varandra. Det ger inte bara snabbhet och effektivitet. Det skapar förutsättningar för kunskapsutbyte och kreativitet. En öppenhet för lösningar som gynnar projektet, inte individen. Ett arbetssätt som är bra för alla. För laget. För företaget. Din grupp består av 7 personer med relativt jämn könsfördelning och ålder; mellan 25-35. Sammansättningen samt respekten för varandras kunskap, i kombination med god kamratskap, har gett oss ett försprång som driver både arbete och utveckling. Du leder byggkonstruktörerna samt planerar och fördelar uppdragen löpande. Styrning och samordning upptar merparten av din arbetstid, men givetvis är du också behjälplig i medarbetarnas projekt samt medverkar i interna utvecklingsgrupper, teambuildingaktiviteter, samarbete med andra avdelningar, chefsforum m.m. 

Större tankar. Större uppdrag.
Vi är en underdog. Men alla gillar en underdog. Vi är ganska stora, men långt ifrån störst. Däremot utmanar vi ständigt de stora konsultbolagen, väl medvetna om vår kapacitet och förmåga. Vi har tagit ställning för en kultur där alla känner sig sedda, där alla kan fråga alla. Där det är personligt och familjärt, och alltid professionellt. Vår hemvist är de större uppdragen där vi kommer till vår rätt fullt ut. Det vi söker i dig är någon med bredden i olika typer av projekt eller erfarenhet av större projekt och egna viktiga kontakter.

Du bygger oss. Vi bygger dig.
Sydark Konstruera är ett medarbetarägt företag som drivs av glädje, nyfikenhet, progressivitet och viljan att göra storverk tillsammans. I rollen som Gruppchef har du möjligheten att coacha talanger samtidigt som du är en viktig byggsten i företagets utveckling. Din prestigelösa och engagerade inställning gör dig till en katalysator som stimulerar och underlättar samarbete mellan avdelningarna, där dialogen och följsamheten hos arkitekter och konstruktörer är högt värderad av våra kunder och en avgörande framgångsfaktor i våra projekt. Vi värdesätter ledarskap av något slag, men det står inte och faller med det. Chefsutbildning ingår i vår introduktion, och vi sätter trots allt dig som person främst. Dessutom kommer du ha ett nära samarbete med din chef och en företagsledning som stöttar dig i ditt chefskap. Även om vi verkar kravlösa så har vi några saker på listan som vi är relativt kompromisslösa kring: Vi vill att du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, B-körkort och vara van användare av Revit eller Auto-CAD.

Ditt nästa steg
Sök tjänsten via annonsen genom att bifoga CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 14 mars. Frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen besvaras av rekryteringskonsult Catinka Andersson på tel 020 - 15 18 18 eller via mail catinka.andersson@badenochandclark.se

Vi ser fram emot din ansökan!