Meny

ERFARNA PROJEKTLEDARE PÅ BJERKING

Lediga jobb
Bjerking, Uppsala län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2017

ERFARNA PROJEKTLEDARE PÅ BJERKING

OM TJÄNSTEN
Avdelning Projekt- & Byggledning i Uppsala söker fler medarbetare! Verksamheten omfattar projekt-, bygg-, projekteringsledning och entreprenadbesiktning. Vi söker dig som är erfaren med goda marknadskontakter och vana av arbete i byggprojekt som entreprenör, byggherre eller konsult.

Vi har stor efterfrågan av på projektledningstjänster och söker nu fler erfarna medarbetare. Inom avdelning Projekt- & Byggledning på Bjerking i Uppsala arbetar idag ett tiotal medarbetare. Aktuella tjänster avser placering på Uppsalakontoret. Våra uppdragsgivare finns bland annat inom fastighetsbolag, industri, stat, landsting och kommuner.

Som projekt- eller byggledare ansvarar du för ledning i genomförandefasen av byggprojekt på uppdrag från våra beställare. Du fungerar som beställarens företrädare och tar ansvar för att avtal, teknik, tid och ekonomi i projektet efterlevs. Vissa av våra projekt- och byggledningsuppdrag startar redan i projekteringsfasen och uppdragen är av varierande längd och omfattning. Med rätt kompetens och intresse kommer du även ha möjlighet att arbeta som besiktningsman.

Inom Bjerking finns kompetenser inom ett brett arbetsområde, vilket innebär att du kommer att delta i arbetsgrupper inom många olika typer av uppdrag. Du får också lära dig vårt eget arbetssätt där Bjerking tar helhetsansvar för att projektleda och projektera alla delar i ett byggprojekt samordnat.

DINA KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning på eftergymnasial nivå eller motsvarande erfarenhet. Lämplig bakgrund är motsvarande arbetschef, entreprenadingenjör eller platschef hos entreprenör alternativt projekt- eller byggledare hos byggherre eller konsult.

För att lyckas behöver du ha förståelse för byggprocessen och trivas med att arbeta i projektform. Du har egen drivkraft och initiativförmåga samt god samarbetsförmåga. Som person är du strukturerad och social och vi ser det även som meriterande om du tidigare har jobbat som projekt- eller byggledare, och har möjlighet att skapa egna affärer samt egna kund-kontakter. Utöver detta krävs B-körkort.

Vi erbjuder dig
Både företaget och avdelningen befinner sig i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till utveckling och karriär. Du kommer också ingå i en sammansvetsad grupp med kompetenta och engagerade projektledare. Förutom detta erbjuder vi också moderna lokaler och ett generöst paket med förmåner gällande friskvård, sjukvårdsförsäkring och bonus som är lika för samtliga medarbetare. Hos oss är det en självklarhet att du som medarbetare är delägare i företaget.

Sista ansökningsdag är 2017-06-30 men tjänsterna kan komma att tillsättas dessförinnan. Kontakta Per-Erik Knapp, Avdelningschef Projekt- & Byggledning på telefon 010-211 80 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag.

OM OSS
Bjerking AB bedriver konsulterande verksamhet inom Hus-, Installations- och Anläggningsbranschen. Huvudmarknader är Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Företaget har kontor i Uppsala (HK), Stockholm och Enköping. Bjerking har totalt ca 360 medarbetare anställda idag och planerar att bli fler. På Bjerking är samtliga medarbetare delägare vilket skapar en unik ”Vi” känsla, hög delaktighet och ett stort engagemang. Vi är stolta över Bjerking!

Lediga jobb

10 lediga jobb just nu!

Gruppchef ombyggnad

SOURCE
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
25 augusti 2017

Är du byggare och vill medverka till att framtidens arbetskraft i Dalarna får en bra utbildning?

Högskolan Dalarna
Dalarnas län
Sista ansökningsdatum 
31 augusti 2017

Projektutvecklare

ICA Fastigheter
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
24 augusti 2017

Projektekonom samt avdelningschef till Stora Projekt sökes till Täby Kommun

Advice Executive Search
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
27 augusti 2017

Universitetsadjunkt i byggnadsteknik

Mittuniversitetet
Västernorrlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2017

Projektledare nyproduktion

Fasticon Kompetens
Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
20 augusti 2017

Kommersiell projektledare

Fasticon Kompetens
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
11 augusti 2017

Avdelningschef teknisk förvaltning

Kontorsbemanning AB
Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
26 augusti 2017

Projektchef till HSB Södertälje

HSB Södertälje
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
9 augusti 2017

Hercules Grundläggning AB rekryterar platschef

Hercules Grundläggning AB
Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
6 augusti 2017