Meny

Driftingenjör gata

Lediga jobb
Täby kommun, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
24 juni 2018

Driftingenjör gata

Samhällsutvecklingskontoret söker

Driftingenjör gata
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 70 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med.

Teknik- och stadsmiljöavdelningen inom samhällsutvecklingskontoret har ca 60 medarbetare. Avdelningen ansvarar för drift och underhåll av gator och torg, parker, naturparker, skogar och landskap, fornminnen, leverera hållbara vattentjänster, konstbyggnader samt belysning. Avdelningen ansvarar även för grönplanering, utveckling och gestaltning av offentliga platser, kommunens trafiksäkerhetsarbete, planering av trafikarbete i befintliga miljöer samt myndighetsutövning.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en varierande arbetsmiljö med bra stämning och där du genom god samverkan med dina kolleger kommer att utvecklas kontinuerligt. Vi tillämpar flexibel arbetstid med möjlighet att självständigt lägga upp ditt eget arbete. Tjänsten innebär att du blir representant för kommunen och får möjlighet till ett brett spektra av intressanta arbetsuppgifter.

Här får du möjlighet att vara med och utveckla Täbys offentliga rum med fokus på drift tillsammans med andra kompetenser och verksamhetsområden. På samhällsutvecklingskontoret finns stor kompetens inom till exempel landskap, dagvatten, miljö mm. Täby värnar om din personliga utveckling och ser därför till att ge dig chansen till att bredda din kompetens och utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer framförallt att arbeta med driftentreprenaden gata och park med tyngdpunkt på drift och underhåll av gator. Som driftingenjör kommer du att ha en viktig roll i flera stora parallella stadsbyggnadsprojekt. Du bidrar med erfarenhet redan under tidiga planeringsskeden till genomförande- och utbyggnadsskedet. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att granska handlingar, bevaka entreprenadarbeten och garantiskötsel, ta fram kostnadskalkyler samt säkra ett bra överlämnande till driften. Du kommer att arbeta självständigt men har också nära kontakt med övriga kollegor på samhällsutvecklingskontoret. Arbetet innebär även mycket kontakt med olika projektledare, entreprenörer och kommuninvånare.

Kvalifikationer/personlighet
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

  • Högskoleutbildning inom väg, anläggning, bygg eller annan lämplig utbildning, alternativt har du motsvarande arbetserfarenhet.
  • Du har flerårig erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter inom drift och underhåll.
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Vi söker dig som är strukturerad, tar ansvar för ekonomi samt har en god samarbetsförmåga och lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt. Du tar stort eget ansvar för ditt arbete och är duktig på att samordna olika projekt med andra berörda. Som driftingenjör kommer du att ha användning för ditt körkort i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.

Ansökan
Låter det intressant? 
Skicka din intresseanmälan via LÄNK https://www.advice-es.com/link/driftingenjor-gata/
Sista ansökningsdag är 24e juni.

För frågor gällande tjänsten kontakta gärna Oskar Servenius på telefon 070-355 03 73  eller os@advice-es.comwww.advice-es.com.

Urval sker löpande.