Meny

Delbyggledare till Skanova i Malmö

Lediga jobb
Academic Work , Skåne län
Sista ansökningsdatum 
15 mars 2018

Delbyggledare till Skanova i Malmö

Är du intresserad av att arbeta med stora byggprojekt och vill arbeta i en spännande och flexibel organisation som kontinuerligt utvecklas? I Skanovas satsning på utbyggnad av fiber har de löpande stora projekt som behöver väl fungerande hantering av kundfrågor, planering, markavtal och tekniska lösningar. Vi söker nu Delbyggledare till Skanova för hantering av dessa uppgifter i deras utbyggnadsprojekt. Ansök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Skanovas räkning en Delbyggledare till kontoret i Malmö. Som Delbyggledare hos Skanova jobbar du på Byggledarens uppdrag och har ungefär 10 projekt simultant. Samarbetet sker inte bara med en Byggledare utan du har kontakt med 3-4 byggledare och flertalet entreprenörer samtidigt. Du är ute på fält i ungefär 4 dagar per vecka. Vid behov kommer du också få överta vissa av byggledarens arbetsuppgifter för att koncentrerat och fördjupat lösa större problem. På Skanova är det tätt mellan leden och du kommer ha en stor kunskapsbank i form av rutinerade kollegor och chefer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skanovas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skanova. Uppdraget är planerat att löpa fram till årsskiftet men kommer för rätt person med stor sannolikhet att bli förlängt och man bör därmed se det som ett långsiktigt uppdrag.

ARBETSUPPGIFTER

Som delbyggledare ansvarar du för att stötta byggledaren bland annat i följande delar:

  • Nät- och tekniska lösningar

  • Markavtalsfrågor

  • Kundärenden

  • Dokumentations- och avtalsfrågor

Tjänsten passar dig som vill ha in en fot i en organisation med föränderlig miljö och vill ha en långsiktig karriär på ett framtidssatsande bolag inom Telia-koncernen.

VI SÖKER DIG SOM

  • I grunden är projektledare med erfarenhet från fiberbranschen eller har arbetat som fiberprojektör, alternativt som projektör inom bygg

  • Har körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av likande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Då arbetet innebär många interna och externa kontakter värderar vi dina personliga egenskaper högt. Du har integritet, är förtroendeingivande och har mycket lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter. För att klara av arbetsuppgifterna är du drivande, analytisk, initiativrik och duktig på att kommunicera. Du arbetar strukturerat och har god förmåga att genomföra uppföljningar.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, till 31/12 2018 med chans till förlängning

Placering: Malmö

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skanovas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Skanova är en del i att bygga det digitala Sverige. De har Sveriges största öppna nät och kommer fortsätta att leda utvecklingen. Nu fullföljer de byggandet av sitt fibernät över hela landet – en långsiktig satsning som är grunden för framtidens data- och telekommunikation.