Meny

Chef investeringsverksamhet, bygg och anläggning

Lediga jobb
Fortifikationsverket, Södermanlands län
Sista ansökningsdatum 
15 april 2017

Chef investeringsverksamhet, bygg och anläggning

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att Försvarssektorn har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi Chef Investeringsverksamhet till Eskilstuna som vill jobba på Sveriges mest spännande arbetsplats och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbete innebär att du som chef för en del av investeringsverksamheten självständigt ska leda en enhet med verksamhetsansvar för investeringar i det öppna fastighetsbeståndet, från tidiga skeden till fullt färdigt för förvaltning. Arbete innebär medverkan i investeringsplanering, upphandling av konsulter och entreprenörer samt utveckla byggprocessen. Du har personalansvar för ca 10-15 projektledare som arbetar med investeringsprojekt. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Civil- eller högskoleutbildning med inriktning samhällsbyggnad, bygg- eller installationsteknik, arkitektur eller motsvarande. Vidare har du goda kunskaper inom entreprenadjuridik samt goda kunskaper i svenska och engelska. Du har flerårig erfarenhet av ledande befattning i större organisation inom bygg- och/eller fastighetsbranschen. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Goda kunskaper i miljö- och energifrågor, erfarenhet av offentlig upphandling. Erfarenhet som projektledare inom bygg- och/eller fastighetsbranschen.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och drivande. Du har mycket goda ledaregenskaper samt god kommunikations- och organisationsförmåga. Arbetet kräver hög grad av affärsmässighet samt förmåga till prioritering och beslutsfattande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Anställningens placeringsort är Eskilstuna. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta avdelningschef Göran Wahlström, tfn 010-44 44 719 eller HR-specialist Roger Thörnstrand, tfn 010-44 44 512.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

 

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Per Alexis, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-04-17. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Lediga jobb

6 lediga jobb just nu!

Byggprojektledare

Gnestahem AB
Södermanlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggprojektledare

SBC
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Regionchef Mellan

Sveriges Byggindustrier
Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggteknisk Expert / Byggnadsingenjör

Cramo Adapteo
Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Byggprojektledare i Stockholm och Göteborg

PCS Modulsystem
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018

Byggprojektchef

Husab
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018