Meny

BYN SÖKER NU EN ENGAGERAD OCH SJÄLVGÅENDE UTBILDNINGSRÅDGIVARE!

Lediga jobb
Byggnadsindustrins yrkesnämnd, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
16 september 2017

BYN SÖKER NU EN ENGAGERAD OCH SJÄLVGÅENDE UTBILDNINGSRÅDGIVARE!

Jobbar du inom anläggningsbranschen och brinner för att utveckla och lära andra? Är du en person som skulle vilja påverka byggbranschens utbildning för nuvarande och kommande generationer? Vill du kliva in i en mindre verksamhet som erbjuder frihet under ansvar, god gemenskap och generös personalpolitik? Då kan BYN vara arbetsplatsen för dig! Som utbildningsrådgivare erbjuds du en bred roll med stort eget ansvar och varierade arbetsuppgifter. Du är stationerad i Stockholm men har kontaktytor över hela landet. Ett av dina uppdrag blir att påverka och utveckla olika utbildningsformer inom BYN:s yrken.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker till Byggnadsindustrins yrkesnämnds (BYN) en engagerad och självgående utbildningsrådgivare. BYN består i dagsläget av åtta personer varav tre är utbildningsrådgivare. Verksamheten växer och de behöver därför en ny medarbetare med intresse för utbildningsfrågor och med fördel praktisk erfarenhet från maskin- och anläggningsbranschen.

BYNs kansli finns i Hägersten och erbjuder fina och trevliga lokaler för sina anställda. Rollen som utbildningsrådgivare innefattar även resor i tjänsten, som vanligtvis är över dagen, men resor med övernattning förekommer i begränsad omfattning

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BYN. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BYN:s önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

ARBETSUPPGIFTER

Rollen som utbildningsrådgivare innebär stor frihet under ansvar, där du självständigt planerar upp dina arbetsdagar för att nå dina uppsatta mål. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter, allt från rådgivningsservice via telefon och mail till att driva och förvalta egna projekt. Vidare kommer du att ha kontinuerlig kontakt med representanter från de olika parterna, personer inom utbildningsväsendet samt företag och lärlingar. En viktig del av rollen är att ge stöd och råd till de som handlägger yrkesutbildningsfrågor i BYN-regionerna ute i landet. Självklart stöttar du även dina interna kollegor vid behov.

Du kommer till exempel att:

 • Rådgiva och konsultera i yrkesutbildningsfrågor, främst inom maskin och anläggning

 • Leda och delta i kurser, konferenser och yrkesråd

 • Ansvara för utbildningsmaterial och målbeskrivningar, främst inom maskin- och anläggningsområdet

 • Ansvara för kontakter och kvalitetsuppföljningar med samarbetspartners

 • Ta fram underlag till BYNs arbetsutskott och styrelse, samt vara föredragande

VI SÖKER DIG SOM

 • Har en gymnasial- eller YH-utbildning inom bygg- och anläggning eller motsvarande

 • Har flera års erfarenhet av anläggningsbranschen

 • Har ett stort intresse för utbildningsfrågor och hur man kan utveckla utbildningar inom bygg- och anläggningsbranschen

 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska

 • Har B-körkort

Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet samt god informations- och kommunikationsteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i gymnasieskola/vuxenutbildning eller annan utbildningsverksamhet. Vi ser gärna att du har en förståelse för förutsättningarna att arbeta i en partsammansatt organisation.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga kompetenser. Du är van vid att arbeta i team och samarbetar bra tillsammans med andra människor. Att knyta kontakter kommer naturligt för dig och du har en god kommunikativ förmåga, både skriftligen och muntligen. Då arbetsplatsen är relativt liten krävs det att du är en prestigelös person som ställer upp för dina kollegor och rycker in där det behövs. Du planerar, organiserar och prioriterar bland olika uppgifter på ett effektivt sätt. Du har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt, vidare sätter du upp utmanande mål för dig själv och arbetar fokuserat mot att nå dessa.

BYN strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering, främjar mångfald och tar hänsyn till en god balans mellan arbets- och privatliv.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Ange gärna annonstitel och/eller annons-ID i rubriken på ditt mail.

 • START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

 • OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

 • UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider med flexmöjligheter

 • PLATS: Stockholm/Hägersten

 • KONTAKT: Rekryteringskonsult Tim Knutsson

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

BYN står för Byggnadsindustrins yrkesnämnd och arbetar med yrkesutbildningsfrågor kopplade till Byggbranschen. BYNs kansli har f n 8 anställda som i huvudsak arbetar med service till BYN-personal i landets 24 BYN-regioner, skolor, företag, elever/lärlingar och BYNs parter. Parterna är Sveriges Byggindustrier, Byggnads, Maskinentreprenörerna och Seko