Meny

Byggteknisk Expert / Byggnadsingenjör

Lediga jobb
Cramo Adapteo, Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Byggteknisk Expert / Byggnadsingenjör

Har du ett brinnande intresse för byggtekniska frågor och trivs att arbeta i ett högt tempo med snabba beslutsvägar? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med nyproduktion eller industriellt byggande? Cramo Adapteo är nordiskt ledande inom moduluthyrningsbranschen och erbjuder dig en stabil arbetsplats där du får vara delaktig på deras resa att nå större tillväxt och fler framgångar.

Som Byggteknisk expert kommer du att ansvara för att supportera hela verksamheten inom Cramo Adapteo men framförallt byggprojektledare och säljare i byggtekniska frågor. Detta med mål att underlätta deras arbete i införsäljningsfasen och under montering av företagets olika moduler. Du kommer att tillhöra avdelningen Teknisk support som består av installationsansvarig, ventilationsingenjör, Cad-ansvarig samt teknisk supportchef. Ditt arbete sträcker sig över projektens alla skeden där du är har en viktig roll i att bidra med din byggtekniska kompetens. Rollen innebär många kontaktytor, både internt och externt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att:

  • supportera byggprojektledare och säljare i byggtekniska frågor
  • uppdatera konstruktionshandlingar och handböcker för befintliga modulsystem
  • utföra garantibesiktningar av moduler från fabrik
  • Handlägga inkommande reklamationer på nytillverkade moduler
  • bevaka lagar och förordningar och hålla dig uppdaterad inom regelverk (BBR)
  • Projektleda förbättringsprojekt av befintligt modulbestånd samt utvecklingsprojekt av nya moduler
  • Du kommer vara placerad på Cramo Adapteos kontor i Göteborg alternativt stationerad i Jönköping. Resor inom Sverige förekommer i tjänsten.

Är det här du?

Vi söker dig som har en byggnadsingenjörsexamen alternativt en gymnasieutbildning med byggteknisk inriktning, samt ett flertal år av relevant arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen har du även erfarenhet av nyproduktion eller industriellt byggande. Har du dessutom erfarenhet av moduluthyrningsbranschen är det ett stort plus. Utöver detta har du goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav för denna roll. Kunskaper i CAD är högt meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är självgående och tar stort ansvar för ditt arbete. Du är social och utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer både internt och externt. Då du agerar ämnesexpert är det viktigt att du trivs i en supporterande roll där du är serviceorienterad och trivs med att stötta och hjälpa andra. Du trivs i ett högt tempo, är förändringsbenägen och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt har du ett genuint engagemang och drivs av att lösa problem.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Cramo Adapteo med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på “ansök”-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Byggnadsingenjör, ”Byggteknisk expert”

Cramo Adapteo hyr ut flyttbara lokaler av hög kvalitet för kontor, skola, förskola och boende i Sverige och i sex andra länder i norra Europa. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet och 2017 uppgick om sättningen till 127 mEUR för Cramo Adapteo totalt. Cramo Adapteo är nummer ett i Norden inom flyttbara lokaler.
Cramo Adapteo är en del av Cramo-koncernen. Med 2540 anställda och en omsättning på 729,5 mEUR 2017 är Cramo näst störst i Europa inom uthyrning av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. Moderbolaget Cramo Oyj, är börsnoterat i Helsingfors.