Meny

Byggprojektledare till Skanova i Malmö

Lediga jobb
Academic Work , Skåne län
Sista ansökningsdatum 
15 mars 2018

Byggprojektledare till Skanova i Malmö

Är du intresserad av att arbeta med stora byggprojekt och vill vara del av en spännande och flexibel organisation som kontinuerligt utvecklas? Skanova söker nu byggarbetsledare till deras kontor i Malmö, där du bland annat ansvarar för att projekt följer tidsplaner, upprätthåller kvalitet och håller budget. Känns det som något för dig? Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker två byggledare till Skanovas kontor i Malmö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skanova. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 31/12 2018. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som byggledare kommer du ha 5-15 pågående projekt i olika faser. I din roll som byggledare ansvarar du för att se till att projektet följer tidsplaner, upprätthåller kvalitet och håller budget.

Du kommer se till att det finns en fungerande hantering av:

  • Planering i de olika faserna, som bland annat innefattar tidsplan, kommunikationsplan, ekonomiskplan och leveransplan

  • Frågor, synpunkter och klagomål från kunder

  • Riskanalys, avvikelseidentifiering och hantering av dessa

Tjänsten passar dig som söker utvecklingsmöjligheter och vill tillämpa dina goda kunskaper inom projektledning. På Skanova värdesätter de kvalitet och samarbete, vilket är anledningen till att varje byggledare inte arbetar med fler än 15 projekt i taget.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har en färdig ingenjörsutbildning mot relevant område, alternativt en ekonomisk utbildning med erfarenhet inom byggbranschen. Du ska även ha erfarenhet av projektledning och själv drivit flertalet projekt tidigare.

Det är meriterande om du…

  • Har tidigare erfarenhet från byggbranschen

  • Tidigare har arbetat inom telecom-verksamhet

Vi söker dig som trivs i en arbetsledande roll. Vi ser gärna att du är kommunikativt lagd där det faller sig naturligt för dig att ta kontakt de parter som behövs för att komma framåt i ditt arbete. Då tjänsten innefattar nära samarbete med entreprenörer och andra inblandande parter lägger vi stor vikt vid din sociala kompetens. Som person är du strukturerad och har en förmåga att se helheten och planera ditt arbete på att effektivt sätt.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, till 31/12 2018 med chans till förlängning

Placering: Malmö

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skanovas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Skanova är en del i att bygga det digitala Sverige. De har Sveriges största öppna nät och kommer fortsätta att leda utvecklingen. Nu fullföljer de byggandet av sitt fibernät över hela landet – en långsiktig satsning som är grunden för framtidens data- och telekommunikation.