Meny

Byggprojektledare till Förvaltaren i Sundbyberg

Lediga jobb
Academic Work , Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
22 april 2018

Byggprojektledare till Förvaltaren i Sundbyberg

Har du ett stort intresse för både nyproduktion och underhåll av befintliga hus? Vill du ha ett jobb där kreativitet och kvalitet ligger i fokus? Har du arbetat ett par år efter din examen och har erfarenhet av byggprojektledning? Alternativt har du redan mycket god erfarenhet av en roll som projektutvecklare eller så har du arbetat i produktion som exempelvis projekt- eller platschef. Huvudsaken är dock att du har ett brinnande intresse för att leda projekt och vill bidra till att förbättra och utveckla fastigheter!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Förvaltarens räkning två byggprojektledare. Förvaltaren är Sundbyberg Stads egna fastighetsbolag. Sedan starten 1947 har de byggt och utvecklat det moderna Sundbyberg med attraktiva bostäder och fräscha lokaler för företag och andra verksamheter. Nu fortsätter den resan med ännu fler nyproduktioner samtidigt som förbättringar kontinuerligt sker på befintliga fastigheter varför de behöver utöka sitt team.

Kontoret ligger mitt i Hallonbergen centrum och många av projekten ligger endast ett stenkast bort. Teamet som du kommer tillhöra är på 13 projektledare och projektsamordnare som sitter i öppet kontorslandskap. Det är stort fokus på att projekten ska hålla hög kvalitet och det finns en gemenskap som genomsyras av att man stöttar och hjälper varandra. Beslutsvägarna är korta och möjligheten att kunna påverka verksamheten är stor. Tempot är rimligt och erbjuder en stor möjlighet att lägga fokus på alla olika delar i projekten och på så sätt både bredda och fördjupa sina kunskaper.

Tjänsten som byggprojektledare är bred och innebär ansvar för att utveckla och projektleda såväl nyproduktion som utveckling av befintliga fastigheter, både utifrån eget initiativ eller utifrån direktiv av fastighetschef och styrelse. Din rapporterar till projektchef. Du erbjuds frihet under ansvar där det finns en möjlighet att arbeta hemifrån vid behov. En annan förmån som Förvaltaren erbjuder är att alla slutar vid lunchtid på fredagar under sommaren. Förvaltaren värdesätter utveckling och du kommer därför erbjudas både interna och externa utbildningar samt en stor organisation med mycket kunskap att kunna utvecklas inom.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Förvaltaren.

ARBETSUPPGIFTER

Som byggprojektledare kommer du arbeta med projekt från A till Ö, både nyproduktioner och befintliga fastigheter. Målet är alltid att utveckla fastigheterna på olika sätt för att göra dem mer attraktiva. Jobbet kräver att du har en förståelse för budget, kvalitet och tidsplaner. Samtidigt som rollen kräver att du har ett stort intresse för att arbeta med människor och har en bra servicekänsla.

Du kommer till exempel att:

 • Göra utredningar, förstudier och projektering kring befintliga och nya projekt samt kalkyl/budgetarbete kring dessa
 • Delta i arbetet att ta fram planer kring vilka förbättringsarbeten som behöver utföras på befintliga fastigheter
 • Leda samrådsarbete tillsammans med projektsamordnare och kommunikationsteamet
 • Sköta dialogen gentemot konsulter och entreprenörer och samordna dessa
 • Säkerställa att projekten flyter på enligt tidsplan, kvalitet och budget

Tjänsten passar dig som tycker om att driva egna projekt och vill få en möjlighet att bredda och fördjupa dina kunskaper inom byggprojektledning. Förvaltaren ingår i en större koncern vilket ger möjlighet till utveckling och många olika karriärvägar.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har en ingenjörsutbildning gärna med inriktning mot bygg eller teknik

 • Har som minst två års tidigare dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat inom byggprojektledning alternativt som projektutvecklare eller i produktion som projektchef/platschef

 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, eftersom du kommer använda dig av svenska i arbetet dagligen

 • Har B-körkort

Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat i en liknande roll och/eller om du har kunskap inom entreprenadjuridik och kan Boverkets byggregler. Det är också ett stort plus om du arbetat med projektutveckling.

Som person är du trygg i dig själv och har en mognad och professionalism. Du står för det du säger samtidigt som du har förmåga att kunna föra projekten framåt och jobba mot uppsatta mål. Du har ett eget driv där du själv kan ta ansvar för ditt arbete och kan testa nya tillvägagångsätt för att få bästa resultat kring budget, tidsplan och resultat. För att trivas i rollen tycker du om att såväl samarbeta med som att hjälpa andra och att få med dig alla på projektet genom stort engagemang, närvaro och tydlig kommunikation.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas

 • Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse

 • Placering: Hallonbergen Centrum, Sundbyberg, Stockholm

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Sara Holmström tel. 08 52 25 89 67

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Förvaltarens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Förvaltaren affärsidé är att skapa värde för sina hyresgäster genom att leverera enligt vårt kundlöfte om snabba svarstider, pålitlighet och åstadkomma fina slutresultat. Deras ständiga investeringar bidrar till minskad energianvändning och stort fokus ligger på att modernisera och öka säkerheten kring styrningen av fastigheterna.