Meny

Byggprojektledare

Lediga jobb
Uppsalahem, Uppsala län
Sista ansökningsdatum 
1 augusti 2018

Byggprojektledare

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra 15 500 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.

Om tjänsten
Som Byggprojektledare ingår du i avdelningen Bostadsutveckling som tillsammans med 18 engagerade medarbetare ansvarar för all nyproduktion och ombyggnation. Där finns en bredd av olika kompetenser inom allt ifrån projektutveckling till garantisamordning.

I rollen som Byggprojektledare arbetar du självständigt med att leda omfattande renoverings- och underhållsprojekt, samt vid behov även nyproduktionsprojekt. Det innebär att du jobbar med projekten i samtliga skeden, allt från idé till färdigställt projekt. Du kommer att göra egna upphandlingar och upprätta förfrågningar tillsammans med projektchefer och byggchef. I varje projekt görs ekonomiska kalkyler och tidplaner som följs upp kontinuerligt.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Byggprojektledare hos oss tror vi att du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen, inom bygg- eller fastighetsbranschen. Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet av projektledning eller att du tidigare arbetat som platschef. Har du arbetat med projektledning både inom renovering, underhåll och nyproduktion är det starkt meriterande. För att vara en riktig vass projektledare är du en duktig beställare och förhandlare. Eftersom du kommer ha flera pågående projekt samtidigt är det viktigt att du har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter och har sinne för ordning och reda.

Som Byggprojektledare har du mycket kontakt med alla inblandade parter i projektet och det är därför viktigt att du är en skicklig kommunikatör som har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter olikheter och uppskattar ansökningar från dig som vill utveckla vårt arbetssätt och bidra med nya perspektiv på vår verksamhet.

Mer information
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Niosha Baghaei, Bygg- & Fastighetsutvecklingschef tel: 018-727 34 09, mail: niosha.baghaei@uppsalahem.se eller Cajsa Ahlström Hr- generalist tel: 018- 727 35 91, mail: cajsa.ahlstrom@uppsalahem.se. På grund av semestertider kan det dröja innan du får återkoppling på din ansökan. Sista ansökningsdagen är 2018-08-01.

Vad erbjuder vi?
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger utvecklas.