Meny

Byggprojektledare

Lediga jobb
Gnestahem AB, Södermanlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggprojektledare

Gnestahem expanderar och söker byggprojektledare

Gnestahem AB äger och förvaltar idag 890 lägenheter i Gnesta Kommun och har förutom i Gnesta även lägenheter i Björnlunda och Stjärnhov. Systerbolaget Gnesta Förvaltnings AB äger och förvaltar alla skolor, äldreboenden samt alla offentliga lokaler i kommunen. Gnestahem AB har 36 anställda inom området ledning, förvaltning, lokalvård, kundservice och ekonomi. Gnesta är en ung och expansiv kommun i Södermanland som ligger i vackra omgivningar.

Vill du arbeta med en omväxlande projektportfölj? Vill du bidra till Gnesta kommuns samhällsutveckling och expansion? Vill du vara en nyckelspelare i ett fastighetsbolag där du syns och är viktig? Vill du lägga din energi och engagemang i ett långsiktigt och resursstarkt bolag? Vill du vara en del av ett prestigelöst gäng med god kamratanda? Villdu bidra med din kompetens inom projektledning? Det och mycket mer kan vi erbjuda dig. Tillsammans med 36 kollegor kommer du att få det utvecklande, omväxlande, innehållsrikt och kul på jobbet. Så är du den vi söker?

Tjänsten

I Gnesta händer det mycket! Kommunen expanderar och behovet av nya fastigheter är stort. Under de närmaste åren kommer bostäder, äldreboenden, sporthall, förskolor, skolor och brandstation att byggas. Samtidigt har vi ett antal stora renoveringsprojekt som pågår samtidigt. Som byggprojektledare kommer du att arbeta med fastighetsutveckling i tidiga skeden till slutfört projekt med överlämning till Gnestahems förvaltning. Du rapporterar till chefen för Fastighetsutveckling och arbetar på kontoret i Gnesta centrum.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Projektledning i utrednings-, planerings- och genomförandeskedet för byggprojekt
 • Upphandling av konsulter och entreprenörer enligt LOU
 • Leda och ansvara för konsulter
 • Samordna byggledning
 • Delta i detaljplane- och bygglovsarbete
 • Projektstyrning mot fastställda kvalitets- ekonomi- och tidsramar
 • Samverka med interna och externa aktörer och myndigheter
 • Medverka i avdelningens utveckling, mål och verksamhetsplanering

Utbildning

Högskoleutbildning med inriktning mot fastighetsteknik/byggeller annan likvärdig utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Kvalifikationer

 • Flera års erfarenhet av att självständigt driva byggprojekt
 • Goda kunskaper i entreprenadjuridiken
 • Goda kunskaper i PBL
 • God beställarkompetens
 • Kunskaper i LOU är meriterande
 • Erfarenhet från politiskt styrd verksamhet är meriterande.

Personliga egenskaper

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt på personliga egenskaper. För att du ska trivas och lyckas i rollen har du ett genuint intresse och tycker att bygg och fastighetsutveckling är kul. Du strukturerad, driven och har hög ekonomisk medvetenhet. Du är en god ledare och kommunikatör som kan få olika aktörer att arbeta mot samma mål. Du är lyhörd, självgående och tar egna initiativ.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som byggprojketledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Gnestahem AB med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev och sök tjänsten. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 15 juli 2018.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Wretman Theorin på 0708-98 68 25 eller jeanette.wretman@fasticonkompetens.se

Ref.nr: 3846675111