Meny

Byggprojektledare

Lediga jobb
SBC, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Byggprojektledare

Vi söker ständigt nya talanger!

Hos SBC kommer du ingå i en grupp av projektledare. Gruppen består av nio projektledare med olika bakgrund och olika specialområden. Våra projektledningsuppdrag omfattar alla typer av underhåll, ombyggnader och investeringar i bostadsrättsföreningars fastigheter. Som projektledare kommer du på uppdrag av bostadsrättsföreningar upphandla och projektleda ombyggnationer, renoveringar och investeringar för kunds räkning. Du har ett proaktivt ansvar att initiera och utveckla ombyggnadsprojekt med ett kostnadseffektivt perspektiv. Du kommer bistå kunden med att ta fram beslutsunderlag genom förstudier, förfrågningsunderlag, upphandla entreprenader samt projektleda genomförandet och delta vid besiktningar. Som projektledare och ombud för beställaren kan du också anlitas för att utföra tekniska undersökningar samt bistå våra jurister.

  • Planering och uppstart av leverans
  • Anbudsförfrågan
  • Start/byggmöten och kontroller
  • Slutbesiktning och slutanmälan till BN
  • Kvalitetssäkring av projektet

Som projektledare hos oss driver du flera projekt parallellt vilket ställer krav på god prioriteringsförmåga.

Du ska ha relevant eftergymnasial utbildning alternativt högskoleutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet. Relevant arbetslivserfarenhet kan t.ex. vara byggprojektledning (gärna från beställarledet), praktisk byggerfarenhet, entreprenadingenjör, byggledare, plats- eller arbetschef, eller fastighetsförvaltning. Erfarenhet från stambytesprojekt samt större ombyggnader och vana att navigera både bland ABK09 och ABT06 kommer vara utslagsgivande. Meriterande är om du har god kännedom om entreprenadjuridik och byggprocessen.

Som person är du mål och resultatinriktad, har god samarbetsförmåga och kvalitetsmedveten. Du är strukturerad och trivs med att driva flera projekt samtidigt. Du är utåtriktad och trivs med att vårda kundrelationer på ett affärsmässigt sätt. Eftersom det alltid finns en befintlig byggnad i våra uppdrag så finns där också människor att ta hänsyn till. Du kommer att ha mycket kontakter och kommunikation med vår kund, de boende som utgör BRF:en. Därför är det väsentligt att du gillar att ha att göra med människor. Kommunikation är en viktig del av din roll så du behöver också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Ansökan

Denna rekrytering genomförs av Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Tara Crump 0765- 55 96 81, tara@isakssonrekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan.

Lediga jobb

8 lediga jobb just nu!

Projektledare

Lidl
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
26 augusti 2018

Inköpare

Skanska
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
12 augusti 2018

Byggprojektledare

Uppsalahem
Uppsala län
Sista ansökningsdatum 
1 augusti 2018

Interim – Senior Projektutvecklare till AGORA

Agora
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
12 augusti 2018

Platschef

BTH Bygg
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
28 juli 2018

Byggprojektledare

Heimstaden
Skåne län
Sista ansökningsdatum 
19 augusti 2018

Byggprojektledare

Gnestahem AB
Södermanlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Regionchef Mellan

Sveriges Byggindustrier
Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018