Meny

Byggprojektchef

Lediga jobb
Husab, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018

Byggprojektchef

Husab Byggnads AB söker två projektchefer för områdena Stambyten samt ROT. Organisationen växer och vi vill ha med dig som älskar byggprocessen och som dessutom gillar att bygga verksamhet och kan bidra till att utveckla bolaget. Husab Byggnads AB ansvarar för byggprocessen i bygg- och fastighetskoncernen HusabGruppen AB. Här är du mitt i hetluften och erbjuds korta beslutsvägar samt utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten
Som projektchef i Husab Byggnads AB har du ett helhetsansvar för alla projekt inom ditt område och du sitter med i bolagets nytillträdda ledningsgrupp. Du deltar i framtagandet av anbuds-, inköps- och avtalsprocesserna och agerar som bolagets ombud. Ditt fokus är projektens bästa möjliga genomförande och resultat – projektekonomin och resursplaneringen är A och O.
Du får möjlighet till att vara med och bygga upp en egen organisation och du kommer att ha personalansvar för både tjänstemän och kollektivarbetare.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet i och kan driva projekt. Vi ser att du redan har erfarenhet av roller som platschef, projektledare, arbetsledare och/eller har varit ansvarig för större byggprojekt. Kanske är det här ditt nästa steg i karriären?
Du bör ha god kunskap och erfarenhet inom projektekonomi, entreprenadupphandlingar, projektering och att leda byggproduktion. Förmodligen är du utbildad civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot byggteknik, eller också har du förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt.
Som person är du kommunikativ och relationsskapande. Du affärsmässig, engagerad och starkt drivande – att arbeta hårt och ihärdigt för att nå uppsatta mål är en självklarhet för dig.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka din ansökan märkt ”byggprojektchef” till jobb@husab.se. Sista ansökningsdag är 30 juni men vi kallar till intervju löpande. Eventuella frågor kring tjänsten tas endast emot via e-post.
Tjänsten är på heltid och med placeringsort Bromma. Tillträde enligt överenskommelse.

Lediga jobb

6 lediga jobb just nu!

Inköpschef till Fasadgruppen Sverige AB i Stockholm

Fasadgruppen
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
24 augusti 2018

Byggprojektledare

SBC
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
31 augusti 2018

Projektledare verksamhetsutveckling bygg

Lidl
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
26 augusti 2018

Byggprojektledare

Heimstaden
Skåne län
Sista ansökningsdatum 
19 augusti 2018

Byggprojektledare

Gnestahem AB
Södermanlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Regionchef Mellan

Sveriges Byggindustrier
Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018