Meny

Byggnadstekniker

Lediga jobb
Villaägarna, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
15 oktober 2017

Byggnadstekniker

 

Villaägarnas Riksförbund är en medlemsorganisation för småhusägare med 320 000 medlemshushåll och 225 aktiva föreningar över hela landet. Vi arbetar för att fler ska kunna uppfylla sina husdrömmar och för trygga villkor för alla som bor småhus.

Våra medlemmar har tillgång till kostnadsfri byggnadsteknisk rådgivning via telefon, webb och mail. Nu anställer vi ytterligare en byggnadstekniker.

Du kommer att arbeta med att ge kvalitativ byggnadsteknisk rådgivning per webb, mail och telefon till våra medlemmar i frågor som rör fukt- och mögelproblem, problem och tvister med hantverkare, byggnadstekniska konstruktionslösningar, bedömningar av utförda arbeten, tips inför ombyggnationer, ventilation, värme, sanitet, mark och konstruktion, felsökningsmetodik, vägledning till rätt hantverkare eller konsult, energi- och uppvärmning och byggnadsvård.Vidare ingår arbete med att uppdatera, utveckla och upprätta informationsmaterial och avtalsmallar. Att hålla utbildningar och ha mediekontakter kan ingå tjänsten.

Vi söker dig som

 

är högskoleingenjör, har YH-utbildning eller motsvarande med inriktning mot byggteknik eller installationsteknik. Du bör ha några års erfarenhet från arbete inom de aktuella områdena. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Som person är du tydlig och kommunikativ, har god pedagogisk förmåga, god problemlösningsförmåga, är noggrann, kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har ett gott omdöme. Du kommer i stor omfattning arbeta tillsammans med övriga byggnadstekniker och jurister på avdelningen och det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga. Du behöver också ha servicekänsla och tycka om att förklara komplicerade tekniska sammanhang för icke-tekniker.

För ytterligare information om tjänsten kontakta chef för medlemsrådgivningen, Terese Wallinder eller byggnadstekniker Malte Rungård. Fackliga kontaktpersoner är Stina Schmerer (SACO) och Malte Rungård (Unionen). 
Samtliga nås genom växeln, tfn 010-750 01 00.

Tjänsten är tillsvidare och placeringsort är Sollentuna. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi går igenom urvalet löpande så skicka in din ansökan omgående, dock senast den 15 oktober till adress arbetahosvillaagarna@villaagarna.se . Märk ansökan "byggnadstekniker".

Villaägarnas Riksförbund har drygt 60 personer anställda, varav 10 arbetar på rådgivningsavdelningen. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak och med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vårt kontor i Rotsunda Strand ligger ca 10 minuters promenadväg från Rotebro station.

Lediga jobb

7 lediga jobb just nu!

Byggprojektledare

Gnestahem AB
Södermanlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggprojektledare

SBC
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Regionchef Mellan

Sveriges Byggindustrier
Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggteknisk Expert / Byggnadsingenjör

Cramo Adapteo
Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Byggprojektledare i Stockholm och Göteborg

PCS Modulsystem
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018

Byggprojektchef

Husab
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018

Driftingenjör gata

Täby kommun
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
24 juni 2018