Meny

Bygglovsarkitekt / bygglovshandläggare

Lediga jobb
Kristianstads kommun, Skåne län
Sista ansökningsdatum 
17 oktober 2017

Bygglovsarkitekt / bygglovshandläggare

I miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar ca 85 kompetenta medarbetare i nära samverkan mellan olika verksamhetsområden. Vi arbetar med bygglov, planering av framtida bebyggelse, lantmäteri, geografisk information och miljö- och hälsoskydd.

På plan- och bygglovsavdelningen arbetar idag ca 27 medarbetare med översikts- och detaljplanering, bygglovhantering, översiktlig trafikplanering och kulturmiljöfrågor. I kommunen pågår många spännande plan- och byggprojekt, t.ex. kust- och havsplan, ny fördjupad översiktsplan för staden och byggnation av den nya stadsdelen i Hammar med blandad bostadsbebyggelse och handel. Vi sitter i det nybyggda Rådhus Skåne, mitt i staden och intill resecentrum.
 

Arbetsuppgifter
Arbetet går huvudsakligen ut på att hjälpa kommuninvånare och företag att förverkliga sina byggprojekt.

Som bygglovshandläggare och bygglovsarkitekt hjälper du de sökande att uppnå samhällets krav på en god och hållbar byggnation. Du deltar i diskussioner och bedömningar om var man kan bygga och planera för ny bebyggelse samt hur denna bör utformas. Ibland beslutar du själv i samråd med kollegorna och ibland blir dina förslag grunden för byggnadsnämndens beslut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning inom arkitektur, samhällsbyggande eller bygglovshandläggning. Utbildning i plan- och bygglagens regelverk anses meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från för området relevant kommunal tjänst eller som projektör inom byggbranschen/arkitekturkontor. I arbetet ingår kommunikation och dokumentation vilket kräver mycket god kunskap i svenska, skriftligt och muntligt. Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Du är en ansvarstagande och lösningsorienterad person med god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor
Vi erbjuder 2 st tillsvidareanställningar på heltid med placering på plan- och bygglovsavdelningen. Tillträde snarast.

Har du frågor om  tjänsten är du välkommen att ringa Roger Jönsson, plan- och bygglovschef på tfn 044-135202, roger.jonsson@kristianstad.se, Petra Mohager, bygglovssamordnare på tfn 044-135343, petra.mohager@kristianstad.se alternativt Martin Lindholm, byggnadsinspektör på tfn 044-132174 martin.lindholm@kristianstad.se. Vi kan vara svåra att nå på tfn, maila oss gärna så ringer vi upp.

Sista ansökningsdag är: 2017-10-17

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Lediga jobb

7 lediga jobb just nu!

Byggprojektledare

Gnestahem AB
Södermanlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggprojektledare

SBC
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Regionchef Mellan

Sveriges Byggindustrier
Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggteknisk Expert / Byggnadsingenjör

Cramo Adapteo
Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Byggprojektledare i Stockholm och Göteborg

PCS Modulsystem
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018

Byggprojektchef

Husab
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018

Driftingenjör gata

Täby kommun
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
24 juni 2018