Meny

Avdelningschef

Lediga jobb
ebab, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
5 mars 2017

Avdelningschef

Är du nytänkande, inspirerande och redo för nästa utmaning?  Är du en engagerad och driven ledare som trivs med stort ansvar och brinner för fastighetsprojekt och att utveckla medarbetare? Då kommer du garanterat att trivas hos oss!

Vi söker dig som vill ha ett utmanade arbete i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Som avdelningschef är du huvudansvarig för din avdelnings resultat, personal, kundkontakter, arbetsmiljö och projekt. Du arbetar även som konsult i olika projekt där dina roller är ombud och/eller uppdragsansvarig beroende på projekttyp. Som avdelningschef kommer du att leda och vidareutveckla avdelningen med ca 20 medarbetare samt ta en aktiv del i såväl projekt som kund- och marknadsfrågor. Du sitter med i ledningsgruppen och medverkar till att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten.

Kommunikativ och engagerad chef med branscherfarenhet
Du har troligen en civil- eller högskoleexamen med flerårig erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Du har tidigare haft ledande ansvar, antingen som chef eller som ansvarig inom stora projekt med många involverade medarbetare. Du är en inspirerande chef som har förmågan att hantera gruppens intressen såväl som ledningens och företagets. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar. Som ambassadör för företaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla företagets värden och varumärke. Tjänsten förutsätter god datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Din utveckling är vår utveckling
Vi erbjuder en öppen och prestigelös företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet. En inspirerande arbetsplats med unik bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll, bl.a. genom ett personligt ledarskapsprogram. Att arbeta på Ebab präglas av roliga och stimulerande projekt, ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden.
Ebab utvecklas ständigt och som en av oss är du delaktig i både din egen och företagets utveckling. Vi är stolta över våra kreativa, engagerade och duktiga medarbetare.

Om oss
Ebab är ett av Sveriges största fristående konsultbolag inom projekt- och fastighetsutveckling som förverkligar kundprojekt från idé till verklighet. Totalt sysselsätter vi ca 225 personer som är engagerade i att driva projekt åt våra kunder till ett värde av ca 10 miljarder kronor. Vårt kontor finns i Stockholm, nära Globen. Våra kunder är privata statliga eller kommunala fastighetsägare och investerare.  Koncernen består av fem bolag med verksamheter i Stockholm.

Är du redo för nästa steg?
För mer information kring tjänsten, kontakta Veronica Warneskog,
08-600 82 73. Du kan även läsa mer om oss på www.ebab.se
Vill du ansöka direkt skickar du din ansökan tillsammans med CV till veronica.warneskog@ebab.se

Lediga jobb

6 lediga jobb just nu!

Byggprojektledare

Gnestahem AB
Södermanlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggprojektledare

SBC
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Regionchef Mellan

Sveriges Byggindustrier
Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
15 augusti 2018

Byggteknisk Expert / Byggnadsingenjör

Cramo Adapteo
Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
17 juli 2018

Byggprojektledare i Stockholm och Göteborg

PCS Modulsystem
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018

Byggprojektchef

Husab
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 juni 2018