Meny

Attendo söker Affärsutvecklare

Lediga jobb
Attendo, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
7 juni 2017

Attendo söker Affärsutvecklare

Attendo är ett av Sveriges ledande omsorgsföretag och har funnits sedan 1985. Vi fick Sveriges första entreprenadavtal inom hemtjänsten i Danderyd 1987. Sedan dess har fler kommuner valt att öppna upp den offentligt finansierade omsorgen för ökad valfrihet och konkurrens i syfte att, bland annat främja kvalitetsutveckling. Sedan starten har Attendo utökat verksamheten till många fler platser och nya verksamhetsområden. Idag finns Attendo på ett 70-tal orter i Sverige och vi har även verksamhet i Finland, Norge och Danmark. I Sverige är vi verksamma inom såväl äldreomsorg som omsorg för personer med funktionsnedsättningar (LSS) samt inom individ- och familjeomsorg (IOF).

 

I den här tjänsten är ditt huvudsakliga uppdrag att hitta ändamålsenliga lägenheter/lokaler till våra verksamheter inom socialtjänstens områden samt LSS-boenden. Du kommer att få arbeta kreativt med att hitta lösningar och på ett aktivt sätt skapa kontakt med fastighetsägare, markägare mm för att hitta affärsmöjligheter. Som grädde på moset kommer resultatet av ditt arbete vara att fler personer som behöver extra hjälp i samhället får möjlighet till kvalitativa boenden. Fokus kommer att ligga på framförallt på stödboenden för ungdomar, men innefattar även jour- och familjehem, boenden för funktionshindrade mm.

Affärsområdet är uppdelat i fyra regioner och vi söker dig som antingen vill ha Malmö eller Stockholm som utgångspunkt. Resor över dagen förekommer i tjänsten.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Aktivt söka lägenheter/lokaler som kan lämpa sig för verksamheten

Kontakt med fastighetsägare för att hitta möjligheter till boenden/lokaler

Tillsammans med våra samarbetspartners inom markexploatering göra kalkyler för ett eventuellt samarbete

Undersöka inkommande förslag på fastigheter för verksamheten

Göra en okulär besiktning av tänkbara och färdiga lokaler samt göra en rimlighets- och prisbedömning av ombyggnation med hänsyn till IVOs (Inspektionen för vård och omsorg) krav på brandsäkerhet, utrymningsvägar, sprinkler, ventilation mm.

Med hjälp av besiktningsmän och entreprenörer, göra en mer precis kostnadskalkyl för ombyggnation

Förhandla hyra och villkor

Efter beslut från Affärsområdeschef, skriva hyresavtal samt handla upp entreprenörer för projektet och driva projektet i hamn

 

Utbildning, erfarenhet och kompetens

Högskoleutbildning är önskvärt, men lång relevant arbetslivserfarenhet kan ersätta utbildning.

Förhandlingsvana är ett krav

Goda kunskaper inom hyresjuridik och byggnadsteknik är starkt meriterande

Körkort B är ett krav

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med vårdfastigheter

Personliga egenskaper

I den här rollen fäster vi stor vikt vid ditt affärssinne och förmåga att hitta kreativa lösningar. Du är ihärdig och får energi av att uppnå resultat. I ditt arbete har du lätt för att knyta och bibehålla goda relationer, du är affärsmässig och känner dig trygg i förhandlingssituationer. Din analytiska förmåga hjälper dig att räkna på intäkter och kostnader och paketera detta mot tydliga mål/projekt. Du ges stor frihet under ansvar och är självgående varför vi också förutsätter att du är strukturerad. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst där du får möjlighet att arbeta affärsinriktat med egna initiativ samt kreativitet i att hitta lösningar och som ett resultat bidra till samhällsutvecklingen och göra skillnad för personer i behov av samhällets stöd.

 

Ansökan

Tycker du att det här verkar intressant? Skicka din i så fall in din ansökan snarast.

 

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 2017-06-07. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Premler på helene.premler@fasticonkompetens.se eller på 0734-15 43 11.

Lediga jobb

1 lediga jobb just nu!

Platschef till Hercules Grundläggning AB

Experis
Östergötlands län
Sista ansökningsdatum 
5 maj 2018