Meny

Arbetsledare inom mark- och anläggning

Lediga jobb
Sharper, Västra Götalands län
Sista ansökningsdatum 
31 december 2017

Arbetsledare inom mark- och anläggning

Om företaget:
Thormans Entreprenad AB är ett privatägt bolag som arbetar med yttre skötsel och mark- och anläggningsarbeten i mellersta och norra Götaland. 

Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och olika typer av fastighetsbolag där vi utför hela eller delar av den yttre skötseln.

Thormans Entreprenad AB startades 2003. Vi har gått från att vara uppstickaren till att bli en väletablerad och stark aktör inom entreprenadbranschen. Företaget fortsätter att utvecklas och i dag är vi över 70 medarbetare på fem orter.

Vi investerar i vår personal och i moderna miljövänliga maskiner för att fortsätta utvecklas. Som en väletablerad och stark aktör i branschen känner vi ansvar att vara en god arbetsgivare och att ta ett stort miljöansvar.

Dina arbetsuppgifter:
Till avdelningen Mark- och Anläggning i Göteborg söker vi nu en arbetsledare. Som arbetsledare kommer du att jobba mot kommunala verksamheter och planera, styra och följa upp det dagliga arbetet för arbetsgruppen. Du kommer även att hålla en löpande dialog med företagets projektledare och beställare om arbetets fortskridande.

Som arbetsledare ansvarar du även för att arbetet följer de ekonomiska ramarna samt att det utförs enligt god branschstandard och regelverk.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Planera det dagliga arbetet.
  • Ta emot och åtgärda felanmälningar.
  • Jobba med förbättringsarbete och effektivisering.
  • Kontrollera och attestera fakturor. 

Din profil:
Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande roll.

Du har god kännedom kring mark- och anläggningsarbetet och är van vid att leda och stötta andra i deras arbete.

Som person är du självgående, driven och serviceorienterad. Du trivs med att ha en varierad vardag med många bollar i luften och har lätt för att strukturera och prioritera ditt arbete.

Körkort B är ett krav.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.

Lediga jobb

3 lediga jobb just nu!

Kundansvarig inom bygg

ABA
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
31 oktober 2018

Produktionsschef

Enviva
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
31 oktober 2018

Projektledare inom Bygg och Fastighet

ÅF
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
30 november 2018