Meny

Arbetschef

Lediga jobb
Advice Executive Search, Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
7 maj 2017

Arbetschef

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 14.000 anställda och en omsättning överstigande 46 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Region Bygg Öst 1 bedriver byggverksamhet med inriktning mot nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, förvaltningsbyggnader och bostäder inom Stockholm, Uppsala och Gotland.

Vi söker nu en arbetschef till en av våra arbetschefsgrupper i Stockholm. Du drivs av att på ett lyhört sätt inspirera och engagera gruppen att gå mot samma mål. Gruppen består av 49 medarbetare (28 tjänstemän och 21 yrkesarbetare) och en omsättning på ca 250 miljoner.

Som arbetschef har du det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, kvalitét och miljö. Framtagandet av kund- och marknadsplaner inkluderas i din roll och du har ansvar för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter samt varumärkesuppbyggnad.

Du rapporterar till regionchefen och kommer att ingå i regionens ledningsgrupp där du tillsammans med övriga chefer jobbar fram strategier och beslut för att nå regionens mål.

Det är ett krav att du har en bakgrund i en ledande position där du fått möjligheten att framgångsrikt jobba med människors utveckling och teamkänsla.

Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå samt flerårig erfarenhet från liknande roll i entreprenad- eller fastighetsbolag med stora projekt.

Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt och bygger långsiktiga relationer.

Urvalsarbetet sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2017-05-07Arbetsplats/placeringsort: SolnaKontaktpersoner: Gustaw Lindhall, Advice Executive SearchMob: 072-329 94 94

Lediga jobb

1 lediga jobb just nu!

Exploateringskontoret söker chef till enheten för trafikplanering

Stockholms Stad
Stockholms län
Sista ansökningsdatum 
20 maj 2018